Cash Collection, Order 2 Cash? Ezek milyen munkák???
Követeléskezelő túlflancolva. Annyiban jobb, hogy nem Marika nénit kell hívogatni, hogy nem fizeti a cofidist, hanem vállalatokat, akik nem egyenlítik az account receivable-t (vevői számlák).
Szerintem szar, max pályakezdőként csinálnám, ha nincs jobb. Én is látom megszaporodni ezeket a hirdetéseket, gondolom a gazdasági helyzetnek köszönhetően.
Cash collection: hivogatod a vevot, hogy utalja a penzt vegre
Order 2 cash: az ertekesitesi folyamat hattertamogatasa, annak valamely reszfeladatat jelenti. Pl megrendelesek es teljesitesek egyeztetese a megfelelo szamlazas erdekeben. Kimeno szamlakkal kapcsolatos adminisztracio, konyveles. Beerkezo utalasok azonositasa, hogy melyik kimeno szamlahoz tartozik/ fuggo szamlan maradt azonositatlan tetelek parositasa nyitott kovetelesekkel.
Nálam az OTC még az over the counter-t jelentette, ami tőzsdén kívüli ügyletet jelentett :) Nem tudtam, hogy a bölcsész, call centeres berkekben ez már teljesen más....
Néha egyébként elképedve nézem milyen hülye nevek vannak egy két pozinak, Ukranian speaking Africa T&L Analyst with people&culture compliance
kb. ilyenek jönnek szembe linkedinen, ha kielemzed a munkaköri leírást, akkor meg kiderül, hogy valami full primkó pozi
A compliance is lehet gagyi meg lehet nagyon profi, attól függ milyen szinten kérik.
A cash collection nem csak annyi, hogy hívogatod az ügyfelet, hogy fizessen, azért ez egy több lépcsős folyamat. De leginkább a nyelvtudás számít ide, a többi megtanulható.
Én voltam pénzügyön, és most compliance-en vagyok. Ez utóbbit jobban szeretem, elég sokoldalú. Attól is függ mi a cég profilja, mert vegyészmérnöki diplomától elkezdve jogi vagy IT-s diplomáig mindent láttam ezekben a hirdetésekben.
"Hát mondjuk, ha egy sima cash collector pozival rá tudnak ígérni"
Hát mondjuk lehetsz cash collector a blackrockál meg egy autóalkatrész nagykerben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!