Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy fogom en megjegyezni...

Hogy fogom en megjegyezni ezeket 6nap alatt?

Figyelt kérdés
felvettek recepciosnak. hetfon kezdem a betanulast. 6napig lesz mellettem valaki utana egyedul kell csinalnom. hogy jegyezzek meg mindent? nem akarom elrontani. (ez lesz az elso munkahelyem, tapasztalatom nincsen). nagyon izgulok
2010. szept. 30. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jegyzetelj. Bármilyen kérdésed felmerül, kérdezz bátran.
2010. szept. 30. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem véletlen csak hat napig lesz ott valaki. Kb egy nap alatt megtanulható minden feladat.

Vigyél magaddal papírt, tollat, és ne legyél rest mindent lejegyzetelni. Otthon rendezd őket és készíts belőle magadnak "puskát". Így amiről szó volt első nap, következő nap már csinálhatod, és ha valami nem jut eszedbe, csak ránézel a papírra. Ne aggódj, menni fog :)

2010. szept. 30. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem az előttem lévők leírták a lényeget.Én csak annyit szeretnék,hogy felesleges aggódnod,minden recepciós így kezdte.Gondolkozz pozitívan és akkor minden úgyis alakul.:-)
2010. szept. 30. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat nap rengeteg, Isten ennyi idő alatt az egész világot megteremtette.

A hetedik napon már csak meg kell pihenned.

2010. okt. 1. 05:58
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! remélem akkor sikerülni fog :) mivel utána már egyedül kell ott helyt állnom.
2010. okt. 1. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

de jó neked...

én is beadtam,és szeretnék ott dolgozni.de nem vettek fel:(((

megkérdezhetem,milyen végzettség,egyéb tudás kell hozzá?

2010. okt. 3. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a szakmai gyakomon jegyzeteltem, de rám meg furán nézett a konzulensem, engem nem érdekelt, leírtam amit mondott, persze rövidítve... (amúgy adatrögzítést kellett csinálnom)
2010. okt. 4. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!