18 évesen pályakezdőként havi 350.000 bruttó jónak számít? (itthonról dolgozom adatelemzést, én osztom be az időm, hogy mikor dolgozok)
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 22:53
1/7 anonim válasza:
Igen, egy erettsegivel ez teljesen jo palyakezdo fizetes.
2/7 anonim válasza:
Nekem most 735öt kínáltak kezdőfizetésnek, de várok még, hátha lesz jobb.
3/7 anonim válasza:
18 évesen adatelemző? Azt hogy sikerült elérni?
4/7 anonim válasza:
18 évesen mit tudtál felmutatni, hogy adatok közelébe engedtek?
Már hogy egyáltalán felvettek, teljesítmény, a fizetés lényegtelen.
Magát a tényt, hogy alkalmaztak sem értem. Ehhez minimum külföldi certificate és gyakorlat kellett, de 18 évesen még csak ez se nagyon lehet.
Áruld el, hogy melyik mesében álmodtad ezt és milyen végzettséggel?
5/7 anonim válasza:
Na igen,kíváncsi vagyok milyen géniusszal állunk szembe mert adatelemzés nem tipikus akárki megcsinálja érettségivel típusú munka.
Amúgy elég jó főleg a HO és rugalmas időbeosztás
6/7 A kérdező kommentje:
Van 2 amerikai certificatem és sok bootcampem, 15 évesen kezdtem el gyűrni erre.
2022. dec. 11. 09:20
7/7 anonim válasza:
Bruttó 350 nem túl sok, pályakezdőként se. Bruttó 400 felett már azt mondom, nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!