Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek, ha egy család...

Szerintetek, ha egy család (3fő) összbevétele 1,2 MFt / hó azzal már középosztályba tartozik? Van egy új építésű házunk (hitellel) Egy lakásunk (hitelmentesen) kiadva - ez is szinte új (3 éves) Van 2 autónk, a férjemét fizeti a cég. A gyerek még pici

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem inkább az alsó, alsó-közép osztályba tartozunk

2022. dec. 10. 07:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2022. dec. 11. 03:02
 12/21 A kérdező kommentje:
10-es miért vagyok provokatív?
2022. dec. 11. 07:31
 13/21 A kérdező kommentje:
11-es ez nagyon jól leírja: Valamiért rengetegen félreértik: NEM a társadalom közepét hívják középosztálynak se itt, se akármelyik másik orszagban, hanem az, aki nem máról-holnapra él és egy kényelmes, anyagilag kiegyensúlyozott életet tud magának biztosítani, de még dolgoznia kell a megélhetésért hónapról-hónapra. Azért középosztály, mert a szegények és a gazdagok között helyezkedik el. A magyar szó szerinti “közép” osztály a társadalmi minimum alatt él, alig néhány ezer forinttal keres többet, mint a létminimum
2022. dec. 11. 10:18
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ez már középosztály felett van, vagy nagyon felső-középosztály a plusz kiadott ingatlannal.

A középosztály megél normálisan, de nem igazán van ilyen mértékű passzív jövedelme.

2023. jan. 3. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
Ez a kiszámolós cikk még mindig egy baromság a milliós síeléseivel :D
2023. jan. 15. 12:20
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagytok tisztában a középosztály fogalmával.

A középosztály azért középosztály mert közepén helyezkedik el a gazdagok és a szegények között. Nem pedig sorrendbe állítva középen.

Ez a közép osztály esetleges legalja. Bár még az sem.

Javaslom az utánaolvasast miért 1 Milla nettó korultol indul a középosztály.

2023. jan. 15. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Én 400 nettoval középosztálybelinek érzem magam. Konyhán dolgozok, itt ingyen kajálok. Lényegében az egész fizumat félre tudom rakni. A ruhákat kínaiban veszem, nem érdekel, mit gondolnak mások. Egy lakásra már összegyűjtöttem, ki van adva. Persze kívülről csórónak tűnök, de igazából bármit megvehetnék magamnak. De spúr vagyok.
2023. jan. 15. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
ez maximum afrika legdelibb orszagaiban kozeposztaly.. kozep europai viszonylatban egy eros alsoosztaly felso negyede. ennyit tudnak felmutatni az atlagos dolgozo csaladok is
2023. jan. 15. 15:21
 19/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem keresek valami másodállást is, szeretnénk a középrétegbe tartozni, de nehéz felzárkozni.. :)
2023. jan. 16. 09:31
 20/21 anonim ***** válasza:
ez már középosztály
2023. jan. 16. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!