Megérné munkát váltanom, vagy túl kockázatos?
Az előző munkahelyemen értékesítőként dolgoztam, nagyon szerettem, viszont egyéb okokból sajnos váltanom kellett. Most egy olyan helyen dolgozom, ahol igaz, a munkával nincs baj, egyszerű, de talán pont ez a baj, nem élvezem, hiányzik az ügyfelekkel való kommunikálás, tanácsadás, az egész munkakör, plusz a mostani helyemen a kollégák sem túl szimpatikusak. Ismerősöm által viszont adódott egy teljesen random lehetőség, egy pénzügyi cégnél. Nagyon szimpatikus a csapat ott, az egész munkakör, illetve jelenleg is pénzügyet tanulok, így egy hozzám sokkal közelebb álló témában dolgozhatnék. Két negatívum van benne, az egyik sajnos az, hogy a bejárást magamnak kellene megoldanom, nincs támogatás rá, ami viszont nagyjából fel óra kocsi, plusz onnan még fél óra vonat. A másik pedig, hogy az elején a fizu sem a legjobb, bár rossznak se mondanám, heti 10-15órához(ez a minimum aminek meg kell lennie) 100-150ezer, nyilván ennél lehet többet is dolgozni, akkor a fizetés is jobb. Viszont amint felkerülsz rendes állásban, fix bér van (tehát nem jutalékos rendszer) amihez a fizetés annyi lenne, mint a mostanim duplája minimum..
szeretném elvállalni, de kicsit félek hogy túl kockázatos, viszont a mostani helyen sem érzem jól magam….
Rosszul irtam, szerintem nem tamogatja. Viszont oszinten erre nem kerdeztem ra, nem vagyok benne biztos.
Nem tunik kamunak, talalkoztam mar kamu ceggel, illetve mint irtam ismeros altal hallottam a lehetosegrol, aki mar egy jo ideje ott dolgozik. Lehet hogy a mostani helyem normalis es bejelentett, es nyilvan ezt en is tudom, viszont kozben ezt meg utalom, a munkatársakat, a munka is untat, nem latok benne elore lépései lehetoseget. Fiatal vagyok meg ahhoz, hogy egy ilyen helyen tagadjak ugy erzem, ezert se tudom melyik erne meg jobban.
Nem, nem az, de hasonló cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!