Mennyit kerestek havonta nettóban számítva? Illetve mit dolgoztok?
Csakhogy ne csak kérdezzek, indító válasznak:
Egy kis üzletben eladóként, 220eft-t, 25 év alatti kedvezménnyel.
A férjem 255-öt, bankban. Én 250-et kerestem (most gyeden vagyok), projektmenedzser voltam idegen nyelvi használattal.
Amúgy a férjem idén váltott munkahelyet, de az a durva, hogy kb. sehol nem akartam nettó 200-220-nál többet fizetni, pedig többféle munkára elküldte a jelentkezését, irodai és fizikai munkák is voltak ebben, több műszakos is, de 220-nál megállt az élet. Volt, ahol ilyen 180-190 ezreket akartak fizetni. Anno, 2,5 éve, mikor én kerestem munkát, akkor sem akartam diplomával és két nyelvvel 220-nál többet adni, már ez a 250 is csak emelés utáni fizu volt.
Jó, hát nem budapesti IT-mérnökök vagyunk, hanem Kelet-Magyarországomln lakunk, örülünk, hogy találtunk irodai melót, mert javarészt csak eladókat és 3 műszakos gyári munkásokat keresnek....
2 vagyok, kaptam egy uzit:
Üdv! Írd meg légyszi, hogy pontosan mit kell ehhez elvégezni. Köszi, ha válaszolsz
Privatra soha nem valaszolok, szoval ide irom. Tesztmernokhoz kulonosebben semmit se kell vegezni, persze lehet istqb tanfolyamot meg mas tesztelo kurzust vegezni, ha nem tudsz programozni akkor elkezded a munkat manualis tesztelokent, idovel beletanulsz az automatizalasba, jo leszel benne,meg tobb mindent tanulsz, keresel egy kulfoldi full remote pozit es inditasz egy valallkozast
szoftverfejlesztés, kb 1M nettó, alkalmazottként, 15 év tapasztalattal.
feleségem számlázás, 350 nettó
Barber vagyok 8 millió nettó
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!