Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg 2022-ben milyen az...

Jelenleg 2022-ben milyen az Aptívnál dolgozni Tatabányán?

Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne hogy mennyire hajtják ott az embert illetve milyenek a cég által biztosított szállások és a cég illetve a többi alkalmazott hozáállása az új dolgozókhoz és mennyi a fizetés.

2022. nov. 30. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
ugyanolyan mint 2021 ben
2022. nov. 30. 23:15
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Én fél éve dolgozok a cégnél, szívesen válaszolok.

Hogy mennyire hajtják az embert, az teljesen a gépek teljesítményétől, illetve a gépkezelőktől függ. Vannak könnyebb napok, vannak nehezebbek.

Hogy milyen a cég által biztosított szállás arról nem sokat tudok, szerencsére nekem nem kell igénybe vennem.

A többi alkalmazott hogy hogyan viszonyul az új dolgozóhoz, az is teljesen egyén függő. En azt gondolom nekem szerencsém volt, a közvetlen környezetem befogadott. Szereztem egy barátot is a cégnél, sőt a munkatársaimmal még bulizni is voltam 😀

Ezzel csak azt akartam mondani hogyha te normális, barátságos vagy másokkal, ők is azok lesznek veled. Nyilván nem mindenki, van olyan aki rám is ferde szemmel néz. Velük nem kell foglalkozni.

A fizetésem 350-400 000 forint között szokott lenni. ( Bár én még adokedvezményes vagyok)

Remélem segítettem a válasszal.

Most fogsz kezdeni?

2022. dec. 13. 02:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos, végűl nem mentem oda, találtam szerencsére közelebb munkát, bár amúgy sem mentem volna mert a közvetítő cégről (OnTime Kft) nagyon rosszakat olvastam, illetve az általuk biztosított szállástól is. Köszönöm azért a válaszod!
2022. dec. 13. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a molding (fröccsöntő) részen vagyok és nagyon jók a főnökök, a munkatársak is barátságosak nagyrészt. Eddig ez a harmadik gyár, ahol dolgozta, de eddig erről van a legjobb véleményem, főleg az emberi oldalról.

Ha akarsz dolgozni,normálisan állsz hozzá akkor semmi problémád nem lesz.

Betanítási időben elég türelmesek és bár vannak rosszabb feladatok, de adnak időt ,hogy megszokd.

Van egy remek mnőségű étterem jobbnál jobb kajákkal, a munkatér tiszta.

fizetésről még nem tudok nyilatkozni, de ezek miatt sztem jó hely.

2023. szept. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!