Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Grafikus minek legyek ha...

Grafikus minek legyek ha futárkodás ugyanannyit fizet?

Figyelt kérdés

Felvettek egy igazán minőségi design stúdióba, 60 ember közül választottak ki. Nem Budapest, vidéki megyeszékhely.

A pofáraesés akkor jött amikor kiderült ugyanannyit fogok keresni mint amennyit futárkodással összebiciklizgettem.

Ez olyan nettó 300-350 ezer Ft. Gyakorlaton már voltam, tudom hogy jó stresszes meló lesz, szóval ugyanannyi pénzhez még egy extra adag stresszt is kapok. Köszönöm.

Tudom hogy most örülnöm kéne mert ez szakmai munka, de nem tudok ezen túllépni. Ez a szememben ledegradálja és elértékteleníti ezt az egészet.

Úgy érzem egy nagy bóvli így ez az egész munka. Kiderült akik 20 éve ott dolgoznak azok is ugyanennyit keresnek, szóval előrelépés sem lesz.

A biciklizgetés a pizzával az ér 300 ezer ft-ot.

Nekem az sem vigasz hogy 'De ott kényelmes irodában vagy, melegben. Nem bicajon esőben és hidegben.' Engem ez sosem érdekelt.

Szóval miért ne maradjak inkább biciklizgetésnél?

2022. nov. 28. 08:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mekkora egy kamu kérdés. De jó, hogy egyesek ennyire unatkoznak.

Valaki felhoz egy érvet egyből rácáfolsz. Ha ennyire hiányérzeted van mondj fel és menj vissza tekerni.

Mondjuk kíváncsi leszek meddig lesz rá kereslet ilyen recesszió mellett (és még sehol sem tartunk).

2022. nov. 28. 22:30
 22/24 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, ha ugyan azt a pénzt kapod két munkáért, könnyebb a döntés. Azt válaszd, amit jobban szeretsz.

(De grafikusként el lehet érni milliós béreket, csak szólok.)

2022. nov. 29. 08:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja, hogy neked csak a pénz számít? A munka minősége nem? Akkor csak futárkodjál tovább! Nem is érdemelted meg, hogy felvegyenek!
2022. nov. 29. 13:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, kezdőként 0 tapasztalattal ez a fizetés egyáltalán nem rossz grafikusként, még Budapesten sem. Kérdés, hogy a későbbiekben lesz-e előrelépés. Sajnos vidéken nagyon trógerek a cégek, túlnyomórészt be se jelentik a dolgozót csak bérminimumra a többit meg zsebbe fizetik. Én több mint 20 éve vagyok a szakmában és még mindig találkozok ilyen tróger bandával. Vidéken sajnos nincs túl sok cég amely grafikusi állást kínál, bár az utóbbi időben nőtt a számuk, de az igazi áttörést a home office hozta el ami miatt már a pesti cégek is elérhetők vidékről is. De Budapesten még így is ezerszer jobb lehetőségek vannak, javaslom ott keress melót mert ott a munkáltatók versenyeznek a munkavállalóért míg vidéken ez fordítva megy, mint mondtam a home office miatt nem is muszáj elköltöznöd. A bringás futárkodás nem egy állás, hanem pénzkeresési lehetőség, egy bejelentett állás többet ér még ha a nettód kevesebb is. Az ülő munka viszont jóval egészségtelenebb mint a bringázás, bár a téli fagyban az sem annyira jó móka.
2022. nov. 29. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!