Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetést kérhetnék...

Mennyi fizetést kérhetnék oktatóként?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, most fogok végezni az egyetemen logisztikai mérnökként, szakmai tapasztalatom 0. Kaptam egy állásajánlatot, ahol lehetőségem lehetne logisztikai szakoktatóként heti 22 órát tartani egy középiskolában. Ez teljes munkaidős állásnak számítana. Sajnos bért nem tudtak mondani, hogy mennyi lenne, hanem nekem kell egy bérigényt mondanom, amit vagy elfogadnak, vagy nem. Szerintetek mi az a maximum összeg, amit mondhatnék, és még megadnák?
2022. nov. 23. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Hát ez baromira attól függ, hogy miből finanszíroznak. Ez valami közszférás bértábla? Mert akkor borzalom. ha valami EUs projekt, akkor lehet egész jó. Ha valami privát intézmény, akkor lehet kiemelkedő is.

Én körforgásos logisztikai területen tartok tréningeket cégeknek, és 100k per óra a díjam. Általában heti 3-6 óra számlázható. De lehet te hetente sem kapsz ennyit, mert nem olyan a budget, kliens, stb.

2022. nov. 23. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem én még havonta is éppenhogy megkeresném a 100k-t :D közfoglalkoztatott lennék, igen. Azon táblázat szerint ha jól értelmezem 260k lenne a bruttóm.

Azonban akkora nagy hiány van, hogy az egyik tanár ismerősöm azt tanácsolta, hogy mondjak annyit, amennyit nem szégyellek, 420-450-et. De azt viszont már borzalmasan soknak érzem, és szerintem 99% hogy nem adják meg. Emiatt nem tudom, hogy mennyit kérjek.

2022. nov. 23. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
1000 ft per óra.
2022. nov. 23. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Nővérem 27 éves, egyetemi diplomával rendelkező némettanár, nettó 207 ezret keres a tanítással.
2022. nov. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!