A német autógyáraknak van egy kis militarista érzete?
A BMW-nél és az Audinál is a szellemi dolgozóknak van egy dzsekije, ezen a dzsekin a neve bele van hímezve és egyből szembetűnik.
Ilyesmi a katonaságon van.
De, más gyáraknál ez nem annyira jellemző.

Szerintem elég logikus.
Én más helyen dolgozok és mindenki kapott saját kávés bögrét és társait, a bibi csak az hogy mindenkinek ugyan olyan és foggalmad csincsen hogy kié az adott bögre.

Nálunk is jelen van ez.
Ugyan olyan szr fizut kap mindenki

Az nem merült fel, hogy a katonaságnál és a multicégeknél ugyanazok az okok indokolják ezt? Ettől még nem lesz militarista.
Vagy akkor szerinted egy óvoda is militarista, hiszen ott is kanállal eszik a levest, és a katonaságnál is. Az óvodások is WC papírral törlik ki a feneküket, és a katonák is. Az óvodások is felvesznek egy kabátot ha hideg van, és a katonák is. Akkor ezek alapján az óvoda is militarista szerinted?

Én az Audinál dolgozom Ingolstadtban, és igen, van benne valami.
Nekünk is egy percen belül kell szétsazerelnünk és összeszerelnünk a gépkarabélyunkat, minden hónapban legalább kétszer tartunk éleslövészetet, és bármit mond a műszakvezető, azt a "Jawoll, herr Schichtleiter!" formulával kell nyugtáznunk, vigyázzban állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!