Hétfő-péntek egy műszak, nem kell megszakadni, nettó 220.000Ft+12.000 cafetéria minden törvényesen. Mi a gondja az embereknek? Ismerős gyárban keres 3 műszakban 280 ezret
Nem azért, hogy nem tudja. Hanem, hogy ne is kelljen kalkulátorba beírogatni.
De ha már valamelyiket, akkor a bruttó szeretném mindenképp látni a hirdetésekben. Az a tiszta
2022. nov. 21. 16:19
32/85 anonim válasza:
31: de hát erről beszélek! Egyedül a bruttó a biztos! Azt kell kiírni, és normális helyen azt is adják meg.
Ezért válaszoltam az előbb a nettót firtatónak, hogy azt senki nem tudhatja.... És erre írta ő, hogy írják ki a kedvezmények nélküli nettót.
Ami egy hülyeség, hisz fejben kiszámolható a bruttóból.
2022. nov. 21. 16:22
33/85 anonim válasza:
A jó édesanyádat dolgoztatnád ennyiért? Naúgye szégyeld el magad.
2022. nov. 21. 16:23
34/85 anonim válasza:
Akkor se alázzuk már meg a falusiakat ennyire kevés fizetéssel...
Falusiakat? Szerinted városban mennyit keresnek? Segítek, ennyit sem.
2022. nov. 21. 16:24
35/85 anonim válasza:
Kérdező, nagyvárosban azért nem találsz embert, mert az Aldi-Lidl elviszi őket, sokkal jobb bérért.
Falun meg azért nem, mert akik odaköltöztek mostanában azoknak még megvan a babaváró és nem szorulnak rá erre az alamizsnára, amit fizetni akarsz. A régen falun lakóknak meg fontosabb, h az urakat friss kajával várják haza, mint az hogy a te kisboltodban bohockodjanak szotyipénzért.
2022. nov. 21. 16:26
36/85 anonim válasza:
32: Lehet, hogy akkor félreértettük egymást :) Én meg arra a válaszra reagáltam, hogy valaki írta, hogy mindkettő összeget ki kéne írni. Erre írtam, hogy akkor a nettónál úgy lenne célszerű,hogy szerepeltetni hogy kedvezmények nélkül értendő.
2022. nov. 21. 16:26
37/85 anonim válasza:
Reméljük az ilyen "bolt" mihamarabb csődbe megy.
2022. nov. 21. 16:28
38/85 anonim válasza:
Reméljük nem megy csődbe. Hanem most szembesül a leendő munkáltató azzal, hogy ez kevés és emeli a felajánlott bért. (Vagy megfordítja és rákérdez a bérigényre)
2022. nov. 21. 16:34
39/85 anonim válasza:
37, te szívesen fizetsz még többet az adott kisboltban, hogy fussa neki magasabb bérre? MErt ha nem talál ennyiért embert, csak drágábban, akkor bizony jön az áremelés. Vagy csak a szád nagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!