Mit választanátok? Kérlek válaszodat indokold! 6 órában kerestek 160 ezret, vagy 8 órában 210 ezret? A munka jellege : telefonos értékesítés Leginkább azok válaszát várom, akik dolgoztak már ilyen munkakörben!
Ha 210 bármire is elég akkor gyanítom a 160 is, mert úgy rendezted be az életedet, szülőknél laksz stb.
A 160-asat választanám a helyedben, mellette elmennék segédmunkára hétvégente, vagy amikor nem vagyok beosztva.
Utolsó!
Nem szülőknél lakom, hanem saját lakásban, illetve minden hétköznap dolgozom.
Nő vagyok!
32 éves!
Balesetbiztositást kell értékesítenem!
Otthonról csinálod, vagy cégtől irodából? Milyen címanyagból dolgozol? Fix pénzért csinálod vagy jutalékért? Ellenőrzi valaki a munkádat? Meg vagy elégedve a melóval, keresettel? Mi amúgy a végzettséged?
Bocs a sok kérdésért! :)
Home officeba dolgozom, adatbázisból, fixet is kapok, és jutalékot is, kötetlen munkaidőben dolgozom, a melót nagyon szeretem, de a fizu lehetne több, független biztosítás közvetítő vagyok, BAZ megye!
Hová ez a sok kérdés?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!