Egészségturizmust megéri tanulni?
Nézegettem a szakokat, a Semmelweis Egyetemen az Egészségügyi szervező alapképzési szak, egészségturizmus specializációval testhezálló lenne számomra.
Az oldalukon ezt írják: “A szakon végzettek számára az egészségturizmus területén rendkívül széles elhelyezkedési lehetőségek nyílnak meg, különösen a növekvő nemzetközi és határmenti betegmobilitás révén.”
•Ez mit takar pontosan, milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak? •Milyen pozíciókat lehet betölteni? (akár külföldön!)
Tudom hogy sok ilyen jellegű kerdes szerepel az oldalon, de azok viszonylag régiek, így kiváncsi vagyok azóta változott-e a helyzet..

Dehogy éri meg!
“A szakon végzettek számára az egészségturizmus területén rendkívül széles elhelyezkedési lehetőségek nyílnak meg, különösen a növekvő nemzetközi és határmenti betegmobilitás révén.”
Ez lefordítva azt jelenti, hogy valójában fogalmuk sincs, de vállalkozhatsz amire csak akarsz amibe csak képes agy hinni a saját pénzeden, aztán majd vagy be jön vagy nem!
Megsúgnám, hogy vállalkozáshoz nem feltétlenül szükséges az egyetemi végzettség, inkább az elapadhatatlan pénz, nameg a fizetőképes kereslet amik egymást garantálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!