Mennyit keres egy metróvezető a BKV-nál?
Nem fogja ezt ide írni neked egy metrovezető sem hogy mennyit keres
Túl jól keresnek ahoz képest hogy mennyit kell dolgozniuk, nem fogja neked ide kiírni.
kb 500 nettót megkeresnek hidd el+ egy rahedli egyébb juttatás is van
Én a volánhoz amikor jelentkeztem, elmondták milyen fizetésre kell számítanom még minden papír aláírása elött.
Jelentkezz menj el kérdezd meg. Arról nem is beszélve, hogy ha most ide ír egy olyan, aki már benne van 5-10 vagy több éve a szakmába, neki szerintem több az alapbére, mint neked lenne.
Teszem hozzá, a buszsofőröknek sem adnak olyan rossz összeget a BKV-nál tudtommal, szóval nem lehet annyira rossz a metron sem a pénz, sőt…
Dehogy keresnek nettó 500 ezret... Szép lenne. :D Nettó 300 ezer a reális.
A kezdő alapbér bruttó 2273 Ft. Átlagosan 156,6 órát dolgozhat egy metróvezető. Túlórát a törvény tiltja. BKV oldalán mikor volt metróvezető tanulói álláshirdetés, azt írták minden pótlékkal együtt átlagosan bruttó 460 ezret keres egy kezdő. Ez nettó 305.900 Ft. Ebben már minden pótlék benne van.
Üdv!
Attól függ, milyen szolgálati számokat jársz, azaz mennyi a pótlékod.
A legkevesebbet a reggel 6 és délután 2 között dolgozók kapnak, ugyanis azon nincs semmi pótlék, velük ellentétben a késő estisek (délután 4 és kb éjfél közt dolgozók) minden perce pótlékolva van. (2 és 10 között délutáni, 10től reggel 6ig éjszakás pótlék.)
Ezeknek figyelembevételével jelenleg kb nettó 270 és 330 közt lehet keresni.
Üdv!
Egy metróvezető
Hetesnek van igaza!
Nálunk anyám élettársa (50 körüli f) buszozik a 154 es buszon, és azzal keresett tavaly 460 körül nettóba!
Amikor kovidos volt és egy hónapig nem engedték melózni akkor is ugyanazt a pénzt megkapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!