Telefonos értékesítőként (Telekom, Vodafone vagy a Yettel cégnél) jól lehet keresni? Tapasztalat érdekel olyan embertől aki már dolgozott ezen a területen.
Dolgoztam 2014-2016.
Nettó 300-400 mindig megvolt, de én jó is voltam.
Telefonos értékesítő vagyok a vodánál, azonban nem a voda a munkaltatom, mert itt telefonos ertekesitokent csak kulsos munkakozvetito ceg foglalkoztat es a vodanak dolgozol. De dolgozhatnek kiskutyakozmetikanak vagy autoszerelo muhelynek is kvazi, hosz nem a vodaval van szerzodesem.
Bejovo hivasokat fogadok es abban kell minel jobban keresztertekesitenem,szoval nem az a csoport vagyok ahol hivogatni kell az elofizetoket.
70-80 ertekesito kozul top5bem folyton benne szoktam lenni,de volt mar h top1 voltam.
A fizetes alap 220 netto, illetve jutalekot akkor kapsz ha elered a kituzott cel 70%at minimum.
100%a teljes alap jutalekot ami kb 80k. Igy kb 300k a fizi ha elered amit el kell,de sokan nem erik el.
Vannak plusz kereseti lehetosegek,ha olyan keszuleket adsz el ami utan plusz jutalekot kapsz,illetve kulonbozo versenyek is szoktak lenni.
Viszont rengeteg a programhiba,konkretan mindennapos.
Még így is,hogy kicsit tobb mint fel eve vagyok itt es jo is vagyok benne,sokszor erzem hogy felmondok es nem birom mar, mert a teljesitmeny az kell de a rendszer egy kalap sz,?r, konkretan uj szerzodeskotes es szerz hosszabbitas az ami a fo ertekesitesi irany, de gyakran elofordul h nem tudod meghosszabbitani mert eltunik a hosszabbitas gomb a programbol XD, agyrem..,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!