Havi 900.000 forintból vígan meg lehet élni Londonban?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 18:22
11/11 anonim válasza:
Hát én sokat jartam londonba kb tizen kétszer mentem mindig egy ket hétre. És bátran mondhatom ha sok pénzed van es el akarod költeni es nem akarod hogy az emberek kérdezoskodjenek honnan van pénzed, akkor erre a legjobb hely london. egy olcsobb lakas leytonstoneban , vagy wansted megis kozel a varos koozponthoz. Maradek kb 400 000 forintbol meg megélsz de nem nagy labon. Csak az a baj london tele van minden joval es tudod ha az ember nem ismer valamit akkor nem vagyik ra de ha odatoljak az arcodba es van ra penzed is akkor egy ido utan megkivanod. Szoval ha el akarsz tunni a vilag elol akkor irany london de ha nem akarsz sok penzt kolteni akkor hagyd ki a sohot ejszakankent
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!