Közgazdászok! Pontosan milyen állásban dolgoztok?
Figyelt kérdés
Mennyi a fizetés?
Mennyi tapasztalod van?
Helyileg hol?
Kíváncsi vagyok, hogy közgazdász diplomával mihez lehet kezdeni. Köszi!
2022. nov. 13. 11:11
11/18 anonim válasza:
Én is pénzügyi vezető vagyok, mint a 9-es, csak kicsivel többet keresek.
12/18 anonim válasza:
Bruttó 600 alig jön össze és csak 2-3 éve sikerült visszatérnem egy pénzügyes részterületre. SSC. Nekem is riportokat a munkám. Óriás exceleket építek. Most már kitartok emellett, cél a 7 számjegy és a komplexebb, excelt meghaladó technológiai tudás.
Több mint tíz éve diplomáztam.
Közvetlenül utána egészen a mostani melómig összevissza dolgoztam ssc-kben mindenfélét. Nem bántam meg, de lehettem volna kitartóbb és következetesebb az elején is.
A munkám Budapesten van de nem szeretnék itt élni, bízom a HO további terjedésében és a többi város ssc-sédésében.
13/18 anonim válasza:
Most leszek Pénzügyi kontroller Budapesten egy multinál (nem SSC), összesen 4 év tapasztalat mellett fogok keresni br. 1 milliót + cafeteriát. Nem tragikus, de ha belegondolok abba, hogy IT-sként már legalább 30-40%-kal magasabb bérért dolgozhatnék...hát elfog az irigység 😅
14/18 anonim válasza:
Multinál br. 1,8M, 5 éve diplomáztam
15/18 anonim válasza:
Pályakezdő, kockázati terület br. 600eFt plusz bónuszok és cafeteria.
18/18 anonim válasza:
#17: full pályakezdőként ez nem is rossz bér
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!