Magánház takarításnál mennyi lenne a reális órabér?
1,5 éve járok takarítani egy családi házhoz, én tartom fent egyedül a tisztaságot, a 8 órás munakidőm letelte után megyek mindig, heti kétszer 14-18-óráig.
Nagyon nagy ház, kétszintes. Egy terasz is van, ahol kutya is járkál, az szokott koszosabb lenni. És minden alkalommal vasalok is...
Most anyuka megkért, hogy valamelyik szombatomat áldozzam már fel, hogy az anyukájánál jánál kitakarítsa (ablakokkal együtt stb.)
Jelenleg 1500 Ft-os órabért adnak, de lassan nem éri meg nekem, ilyen árak mellett.
Nem tudom, mások mennyiért mennek takarítani,vasalni.
Egy magántanár is elkér 4000 Ft-ot óránként, meg többet is. A gyerekem is hordjuk heti egyszer külön órára, én meg fizikai munkát végzek, fele ennyit nem kérhetek?
De egy biztos, ha az egyik szombatot el is vállalom, csak abban az esetben, ha a 2000 forintot óránként ideadják. Ha a munkahelyemre kell is bemennem túlórázni nagyon ritkán hétvégén, még azt is duplán fizetik, szóval az én nettó 1200 forintos órabérem mellett a 2 ezer még baráti ár.
Hozzám normál takarításra 3ezres óradíjért jönnek.
Viszont néha jönnek "fehérneműs" takarításra, annak azért jóval húzósabb az óradíja.
Egy magántanár meg egy takarító nem ugyan az a kaliber. Bár hozzáteszem 4000 ft már lassan olcsó magántanárnak számít. Kb 7 éve volt az én magántanárom 6000ft az 1.5 óra.
Én abból indulok ki hogy egy pennys pénztáros keres nettó ~290 et plusz pótlékokat.
Szval takarító is br 2500 körül kéne legalább hogy keressen
Szia!
Nem került szóba, de szerintem nagyon fontos paraméter:
Budapest, agglomeráció, más megyeszékhely vagy kisváros, falu?
5-ös vagyok,
aki leszavazott, meg tudná indokolni, hogy mégis miért?
Szánalmas néha ez az oldal, kb egyre jobban utálom az embereket emiatt.
#7 Ez a gyakorikérdések, mit vársz egy ilyen oldalon?
Kérdező: 2500-3000 a reális, én megyeszékhelyen élek, korábban 2500ért jött, most 3. Számla nincs, de tudom, hogy megbízható.
5-7-es : Engedd el. Egy gombra névtelenül könnyű rányomni. Tudom, hogy ez egy visszajelzés, de egyáltalán nem mérvadó. A házifeladat témakörben a hibátlanul levezetett és hasznos tanácsokat adó válaszaim is le vannak szavazva sokszor.
Kérdező : Emelj árat. Találd ki, neked mennyiért éri meg és akkor úgyis megegyeztek valamiben, ami jobb a mostani helyzetnél. Főleg, ha a szereket te hozod a takarításhoz.
Nyilván azért kell heti 2x menni meg már a mamához is, mert túl olcsón dolgozol.
6os vagyok
Nem értem, h miért pontoztok le. Igaz, amit írtam. Nyilván ő gazdag, módos embereknél takarít, akik ki tudják fizetni ezt az árat. Hétvégén egyértelmű, h nem dolgozik, aki megteheti, hiszen akkor tud együtt lenni a család felhőtlenül. Egyértelmű, h nem alacsony fizetésű családokhoz fog járni 1500/óráert, ahol nem tudnak többet adni. Na meg olyan családokhoz se megy, akik ugyan ki tudnák fizetni a 8-10.000/órát, csak sajnálnak ennyi pénzt oadadni takarításért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!