Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy év szakmailag releváns...

Egy év szakmailag releváns tapasztalattal mennyi a reális junior bruttó bér IT Business Analyst munkakörben?

Figyelt kérdés
A bluebird 2022-es tanulmányában bruttó 700-850 közötti fizetést láttam, ami nyilván jól hangzik de nekem egy kicsit irreálisnak tűnik. Legalábbis a cégnél ahol most dolgozok mindenképpen, mert a jelenlegi bérem (kb .br 500) a közelében sincs ennek.

2022. nov. 12. 14:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Aki normális választ adott annak nagyon köszönöm! A sok trolltól meg kérdezem, hogy honnan kéne tudnom a reális bért ha sehol nem adnak meg kb. bérsávot, mindenhol nekem kell mondanom a bérigényem?

Igazából angolul tudok elég jól, felső fol körül. A nemzetközi ügyfelekkel simán tudok kommunikálni. Az egy év tapasztalatom ennél a cégnél van, közel 40 órában. És egy budapesti cégről van szó ami a CEE régióban piacvezetőnek számít.

2022. nov. 18. 00:21
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom kik pontozzak le itt a válaszokat, mennyit kene keresni egy juniornak?2 milliót?XDDD 600-700 bruttó az miért rossz ilyen szinten, ébresztő az ország 99%-a ezalatt keres.
2022. nov. 18. 07:55
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az ő szemszögükből 600 is irreális
2022. nov. 18. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
85%

Minden fizetéses topicban lepontoznak, és alapjában véve 2 okból:

- a lepontozók egy része szerint keveset mondasz, mert mi az, hogy alig br 500k, mindenki tudja, hogy az IT-sok agyon vannak fizetve, "800 alatt a kisujjam nem mozdítanám", "guriga alatt tiltom a recruitert" és társai. (és akkor ez még az IT, mert ha minimálbért mondasz valamire, akkor még nagyobb a felháborodás, hogy abból hogy lehet megélni - sehogy, de ettől a cégek még ennyit fizetnek sok munkáért).

- a lepontozók másik része meg azt gondolja, hogy kizárt, hogy egy junior 500 ezret keressen, hiszen ő 30 éve húzza az igát a műhelyben, fizikai meló, nem kényelmes irodában ügyörgés, és alig keres 270-et, szóval marhaság az egész.

2022. nov. 18. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!