Ha most nyitnál webáruházat,mit árulnál? Mi az,ami most el lehet adni? Ok,tudom,hogy ha ügyes vagy,kb. bármit,de én nem vagyok olyan nagyon ügyes.
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 16:25
1/4 anonim 

válasza:

Tippeket kezdő webshop tulajoknak
2/4 anonim 

válasza:

Én 3D nyomtatnék különböző tartókat, tárolókat, állványokat (pl ékszertartó, asztali kulcstartó, stb.) különböző színekben és formában. Csak előtte nagyon sok idő, munka és pénz lenne felmérni a piacot, lemodellezni és próbadarabot gyártani mindenből, elkészíteni a dobozát, raktárt csinálni nekik, stb. Egy pár hónapig pár százezer minuszban lennék, illetve közben tovább bővíteni a kínálatot.
Remélem senki nem lopja be az ötletem.🤕
3/4 anonim 

válasza:

3D bérnyomtatást vállalnék.
Weblapon beküldhetné mindenki a saját terveit, nyomtatási időből számolnék egy árat és kinyomtatva elpostáznám.
4/4 anonim 

válasza:

csakis másnak a digitális termékét ajánlanám jutalékért cserébe. (ahogy most is teszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!