Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha most nyitnál webáruházat,mi...

Ha most nyitnál webáruházat,mit árulnál? Mi az,ami most el lehet adni? Ok,tudom,hogy ha ügyes vagy,kb. bármit,de én nem vagyok olyan nagyon ügyes.

Figyelt kérdés

2022. nov. 9. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Tippeket kezdő webshop tulajoknak
2022. nov. 9. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 3D nyomtatnék különböző tartókat, tárolókat, állványokat (pl ékszertartó, asztali kulcstartó, stb.) különböző színekben és formában. Csak előtte nagyon sok idő, munka és pénz lenne felmérni a piacot, lemodellezni és próbadarabot gyártani mindenből, elkészíteni a dobozát, raktárt csinálni nekik, stb. Egy pár hónapig pár százezer minuszban lennék, illetve közben tovább bővíteni a kínálatot.

Remélem senki nem lopja be az ötletem.🤕

2022. nov. 9. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:

3D bérnyomtatást vállalnék.

Weblapon beküldhetné mindenki a saját terveit, nyomtatási időből számolnék egy árat és kinyomtatva elpostáznám.

2022. nov. 9. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
csakis másnak a digitális termékét ajánlanám jutalékért cserébe. (ahogy most is teszem)
2022. nov. 9. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!