Ezekkel a skillekkel milyen jellegű beosztást keresnél, ha a legjobban akarnál keresni?
Átmenetileg szeretnék olyan munkát végezni, ami a legjobban fizet (mindig fontosabb volt nekem az, hogy szeressem, amit csinálok, de most más szitu állt elő, 2-3 évig a lehető legtöbbet szeretném keresni). Mit mondanál, mit érdemes keresnem?
Nyelvek: Angol C1 (külföldön is élek), német B2, spanyol B1.
IT területen 4 év IT projekt menedzseri gyakorlatom van (csak nem szerettem, de ez most lényegtelen, van).
Tech stack-et illetően: frontendes dolgok (HTML, CSS, JS, Bootstrap, React, verziókezelő, stb. szokásos), backendben nem sok, kis Python és Java, de tényleg kevés. Tényleges gyakorlatom ezen a téren kb. 2 év.
Kreatív dolgokból UX/UI, Photoshop, Figma, hang-és videóvágás, stb. tényleges gyakorlat 1 év.
Iskolai végzettség: diploma előtt vagyok computer science bsc-n, de még nincs meg (elmentem inkább dolgozni és később vágtam csak bele).
Amennyire lehet remote dolgoznék, de ha muszáj a jobb fizuért be is járok.
Milyen irányba nézelődnél a helyemben: IT project manager, frontend-developer, UX/UI product design, vagy valami egész más? Melyik területen van esélyem a legjobban keresni ezekkel a feltételekkel?
Projektmenedzsernek mennék. Nálunk mocsokjól keresnek. Az végülis nem volt feltétel, hogy szeresd. Az it-s tudásod gyenguszka, esetleg még business analystra próbálnék rá.
Pár év múlva meg már ki tudja, addig sokmindent lehet tanulni.
Folyékony angol nyelvtudás kellett hozzá, nem ártott egy tanfolyamot elvégezni (még csak PMP-t se kértek sok helyen), IT tanulmányok és érdeklődés, programozás tudás szintén nyomott a latba, kommunikációs készség stb. Nem olyan nehéz az, ha érdekel, jelentkezz, hetente vannak ilyen lehetőségek mindenfelé.
Most csak gyorsan körbenéztem, hogy hozzak egy kezdő példát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!