Gazdasági diplomával mit keresek itt? Hogy dumáljam ki?
Pályakezdő vagyok, cegekhez jelentkeztem de eddig ehonnan nem hívnak vissza, így úgy döntöttem jelentkezek oda ahová a hülyéket is felveszik 8 általánossal, ameddig nem találok normális munkát.
Csak ugye ez picit ám gyanús lesz, gondolhatják h nem ezt akarom csinálni fél évig..
Így meg nem biztos h felvesznek ha sejtik h lelépnék amint jönne egy megfelelő ajánlat.
Mi a jó stratégia ilyenkor?
N
Egyes, 😂 nem vagyok balfék, találnék ha nagyon akarnék, de most lehetőleg olyat keresek ami közel is van, jó a munkakör, jók a kollégák, stb
Mondjuk h válogatok. De őszintén szólva inkább megyek gyárba ami helyben van, minthogy sokat utazzak. Később meg majd költözöm.
Úgyhogy nyald ki a zsíros sót amivel betömöd a pofád is emellé. Köszi szivi 😉
"Nem hívtak vissza, de amiatt mert nem is küldtem el sok helyre a CV-T MIVEL válogatok"
Hogy hivnanak vissza onnan, ahova nem kuldted el a CV-det te szerencsetlen? :D
Ennyi esszel nem csoda, hogy nem kellesz sehova.
"Mi a jó stratégia ilyenkor?"
A meghallgatáson feltétlenül használd azt a stílust, mint amit a 4-es hozzászólás utolsó sorában. :-(
Azt nem értem, hogy nem voltál gyakornok sehol? A diplomával a kezedben ébredtél fel, hogy dolgozni kéne?
Semmiképpen nem mennék el valami gyatra munkakörbe. Mindenképpen a szakmában keress állást, ha másmilyet nem, gyakornokit.
Addig meg ott az onlyfans vagy puncs.hu. Ne szégyelld, hogy nő vagy, használd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!