Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Legrosszabb állásközvetítő cég?

Legrosszabb állásközvetítő cég?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legkomolytalanabb munkaközvetítő cég? Kizárólag magyarországi cégek érdekelnek,külföldiről ne írjatok.

2022. nov. 6. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Kimondottan olyanra gondolsz, amelyik munkaerő kölcsönzéssel foglalkozik, vagy recruiter cég is? Mert utóbbiból munkavállalóként a Hays-el volt eddig a legrosszabb tapasztalatom. Irreleváns álláslehetőségekkel céloznak meg, illetve egyszer rajtuk keresztül voltma pár cégnél interjún, és ott derült ki, hogy messze nem arról van szó, amit a Haysnél mondtak. De egyébként eleve totálisan felkészületlenek a toborzóik azon szakmákkal kapcsolatban, amelyekben toboroznak, nem szakmai ismereteket várnék el tőlük nyilván, hanem csak némi rálátást, de ők simán csak egyszerű telemarketinges munkát végeznek.
2022. nov. 6. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Valójában munkaerőkölcsönzéssel foglalkozó cégekre gondoltam,mert én azokat ismerem,de bármi hasonló tapasztalat is érdekes lehet.

Nekem a Ternkwalder,meg a Biztos Kész Kft volt csalódás.Azt se tudják merre vannak arccal.Jelentkezek állásra,felhívnak,közlöm,hogy most úton vagyok,majd 1 óra múlva keressenek.Soha többé nem hívtak fel,de én se bírtam elérni őket...

Másik szintén felhív,mondja,hogy e-mailben elküldi az állásinterjúra vonatkozó infókat,azóta is küldi...augusztus óta.

De jó,hogy azóta találtam sokkal jobbat!

2022. nov. 6. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!