Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ceva-Phylaxia Vakcina gyártó...

Ceva-Phylaxia Vakcina gyártó vélemények? Olyan menőnek írja le a face hirdetés meg betanítást biztosítanak, hogy gyanúsan jól hangzik az egész.

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondold végig logikusan. Betanított segédmunkás fancy PR-es névvel.

Csak nem gondolod, hogy 8 általánossal majd az ember hű de nagy vakcina gyártó lesz.

Valszeg a munka legdroidabb részét kell ott csinálni

2022. nov. 5. 01:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Van két diplomám is csak semmire sem való sajnos. Bár logikus amit írsz.
2022. nov. 5. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, nem is rád írtam a 8 általánost hanem valszeg annyi az iskolai követelmény a melóhoz.

Ha még ilyen büfészaknak csúfolt diplomád is van, irodában szerintem lazán kapnál munkát általános feladatok ellátására.

Neked nem feltétlen gyárban meg ilyen segédmunkákban kéne gondolkodnod.

Ha itthon ez nem jönne össze, még külföldet is számításba venném, ott teljesen máshogy állnak az emberhez.

2022. nov. 5. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy kapj hasznos infót is: az utóbbi időben mintha fejlődött volna a tréningmódszerük, az új belépők egész sok szervezett oktatást kapnak az első napokban. Van olyan egység, ahol kineveznek az újak mellé "mentor" féle embereket, de ahol én vagyok, ott például olyan kicsik a csapatok, hogy mindig van veled valaki, aki segíteni tud, így nincs szükség ilyesmire. A betanítás még mindig nagyrészt tapasztalati úton megy, tehát a régi kollégák megtanítanak az egyes feladatokra.

Sokan dolgoznak ott a termelésben is diplomával (valóban nem a karrier csúcsa így), régebben magasabbak voltak a szakmai követelmények, de még ma is elvárnak legalább valamilyen szakképesítést vagy érettségit.

A stabilitással nincs gond, mindig és sok helyen munkaerőhiány van, így ha beválsz és te is maradni akarsz a próbaidő után, akkor valószínűleg nem küldenek el.

2022. nov. 5. 22:01
 5/6 Kimster válasza:
Hétvégén is kell dolgozni?
2023. ápr. 17. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik egységről van szó, nem egyforma munkarend szerint dolgoznak mindenhol a cégen belül. Van, ahol kell hétvégézni is.
2023. ápr. 17. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!