Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van Magyarországon olyan...

Van Magyarországon olyan hely, ahova el lehet menni önkénteskedni ott lakással?

Figyelt kérdés
Nem tudtam más kategóriát választani. Szóval már nagyon régóta érlelődik bennem az, hogy el kéne menni valahova, ahol úgymond értelmes önkéntes munkát végezhetnék, nyilván másokkal együtt. Mondjuk szállásért és kajáért cserébe. Valaki tud ilyen helyről? Keregéltem már tavasszal ilyet, de nem találtam.
2022. nov. 4. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekel. :) De engem akár külföldön is.
2022. nov. 4. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:

1

Külföldön van ilyen!

2022. nov. 4. 18:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Tessék: [link]
2022. nov. 4. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!:) Remélem sikerül belföldön is találnod.
2022. nov. 5. 00:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Felhozom a kérdést. Felhívtam a Magyar Vöröskeresztet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot. A Vöröskeresztnél azt mondták, hogy nincs ilyen lehetőség (ezt kicsit amúgy kétlem), a Máltaiak még nem válaszoltak. Egyéb ötletek?
2022. nov. 16. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért nincs lakhatással ilyen lehetőség, mert az intézmények alkalmazottat tartanak, akik többségében környékbeliek. Amikor rendkívüli helyzet van, mint pl az ukrán határnál tavasszal, akkor toboroztak segítőket, de olyan szállás lehetőség volt, amit ideiglenesen a környékbeliek ajánlottak fel. Vendégházak, magánszemélyek. Ezek időszakosak és nem kiszámítható, hogy mikor mennyi ideig és hány emberre van szükség. Amikor kell,az többnyire váratlan események miatt és nem tartósan adódik.
2022. nov. 16. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Értem. Köszönöm szépen!

2022. nov. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!