Mennyire gyakori ha 23 éves lányként, szja mentességgel csak 290-ez keresek?
Én is három nyelven. :) Ha már ennyire személyeskedünk. Két “anyanyelvem van, mert édesapám külföldi+az angol. De ha a makogás, megértetés is számít, akkor a németet is idesorolhatnám.
Jó ez a verseny! Várjuk a következő jelentkezőt, aki 6 nyelven tolja. :)
Az,hogy te kaptál egy ajándékot az nem a te érdemed.
Ezzel ne villogj.
Én franciául, angolul, németül plusz magyarul beszélek.
Nem villogok vele, ettől függetlenül ugyanannyi hasznom van vele, mint aki megtanulta. Ha nem több. :)
Annyira nem vagyok szerencsétlen, hiába akarsz kapálózni. Mellesleg, angolul beszélni alap dolog lenne, de nálunk sok munkatárs összefosha magát, ha fel kell venni a külföldi telefont.
Nem kapálózok de a stílusod egy okádék.
Undorító nőszemély vagy.
Hatalmas nagy arcod van a semmire.
Majd talán pofára esel párszor ami után megrázód a 23 éves buksidat.
Itt egyedül a te stílusod az okádék. Megint te kezdtél belém állni, aztán a 3 nyelvvel jönni, de amikor leírtam, hogy én sem csak makogok angolul, okádéknak vagyok titulálva.
Mellesleg, jókat mosolygok rajtad. Folytasd!:D
Hogy őszinte legyek..nem is értem,hogy ekkora pofával hogyan vannak egyáltalán olyan kollégáid akik eltűrik a fejedet napi 8 órában.
Őszintén én melletted szerintem felmondanék.
Ez a ki ha én nem stílus baromi taszító.
De tényleg a saját érdekedben remélem,hogy egyszer kétszer majd megérint az élet és rájössz,hogy az ajándékba kapott nyelvtudásoddal amiért te a kisujjadat nem mozdítottad nem kapsz fejsimit. :)
Folytatom is ne aggódj :)
Kicsit hozzá vagy szokva,hogy ki van nyalva a segged és a valóságba majd lerántalak én ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!