Milyen munkakör az ahol 10+ órát nyomnak de utána szabadnapjuk van?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, diplomás.
Aljamunkát légyszi ne.
Köszi.
2022. okt. 27. 09:54
21/28 A kérdező kommentje:
Már elfelejtettem, hule vagyok 🙂
2022. okt. 27. 11:59
22/28 anonim válasza:
Aljamunka=szrtakarítás pl :D Így az ápoló azért nem.
Gyermek onkológián dolgozom, és sosem kellett még ürüléket takarítanom, de látom te is csak egy unatkozó troll vagy, szóval jelentve.
23/28 anonim válasza:
23, Felesleges, már én is jelentettem, de csak az értelmetlen halmozott válaszait törölték ki, a kérdés maradt...
24/28 A kérdező kommentje:
23, igen bénák vagytok, az igazság nem nyert 😝
2022. okt. 27. 14:36
25/28 anonim válasza:
Banki telefonos ügyfélszolgálaton voltak 12 órás shiftek, este hattól reggel hatig, az jó móka volt. Egyedül, csend, kevés munka aztán aznap szabad.
26/28 anonim válasza:
Úgy van neked diplomád mint politikusoknak igaz szava.
27/28 anonim válasza:
Már megint itt vergődsz. Úgy látom még nem sikerült olyan helyet találni ahol el tudnák viselni a gusztustalan személyiségedet.
28/28 anonim válasza:
Tuti kamu😂
Vagy ennyit ér a diploma?
Mi számít alja munkának? Én 3 napot 12 orazok majd 3 pihi
De ha te nem bírod a sori munkát akkor menj a diplomaddal napi 5 napot dolgozni és jár 2 nap pihi, ennyi. Dolgozz a szakmadba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!