Mennyit keres most egy orvosírnok?
Figyelt kérdés
Mennyire megerőltető munka? Holnap mennék állásinterjúra még csak, így csak érdeklődők. Egy műszakos, nyolc órás munka.2022. okt. 19. 20:01
2/10 anonim válasza:
Orvosi asszisztens? Az nagyon nem leszel csak így az utcáról, oda végzettség kell.
3/10 anonim válasza:
Honnan tudod Edricus, hogy nincs végzettsége neki?xDDD
4/10 anonim válasza:
A kórházban, ahol én dolgoztam ott minimálbért keresett.
5/10 anonim válasza:
3.
Akkor nem itt kérdezgetné, hogy "mennyit kapna", hanem tudná a csoporttársaitól, idősebb leendő kollégáitól. Vagy csak simán utánanézne a megfelelő helyen.
6/10 A kérdező kommentje:
Edricus, igaz, tényleg nincs végzettségem, de ennek ellenére felvettek, rajtam múlik már csak hogy elfogadom e az állást🙂
Szerencsére nem volt igazad, nem a végzettség számít ennél az állásnál, inkább a gyors gépelés.
2022. okt. 20. 20:34
7/10 anonim válasza:
6.
Persze, meglepő fordulat - online valahogy "véletlenül sok" az ilyesmi. Seems legit.
8/10 A kérdező kommentje:
😅nem értem miért mondanám, ha nem lenne így. A lényeg, hogy felvettek, és ha bár nem sokkal de pénzbe is többet ajánlottak a mostani helyemnél így valószínűleg el is fogadom.
A #4-nek köszönöm azért a választ😊
2022. okt. 20. 21:16
9/10 anonim válasza:
Bruttó 307 ezer, de most emelik bruttó 360 körülire,ha elfogadják ebben a hónapban.
10/10 anonim válasza:
a mostani márciusi emelés után mennyi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!