Controlling - ez máshol is így van? (munkaidő)
Sziasztok, controlling területen dolgozom Budapesten, kb. fél éve kezdtem a cégnél. Az egyetemet előtte fejeztem be, de egyetem alatt dolgoztam, így nem nulla tapasztalattal jöttem a céghez. A problémám a következő: a munkaidő reggel 8-kor kezd és örülök, ha este 6-ra befejezem. Irreálisan sok a feladat, a régebb óta ott dolgozók is azt vallják, hogy kevesen vagyunk és sok a feladat. Amikor reggel 8-tól este 8-ig dolgozom az egész napomnak lőttek. (mármint szabadidő téren)
A fizetésem természetesen nagyon nem arányos a belefeketett munkával és idővel, energiával. Az állásinterjún szó sem volt ilyenről. (Fizetés nettó 300 alatt) A kérdésem az lenne, hogy ez máshol is így van? Ott is az egész nap elmegy munkára és nulla szabadidő marad? Máshol is elvárják, hogy még a 12 ledolgozott óra után még dolgozzon az ember ennyi pénzért?
Teljesen tétlen vagyok, hogy váltsak-e vagy máshol is pontosan ugyan ez vár?
Nem vagyok munkakerülő, szeretek dolgozni, kitartó vagyok, csak ez így nem reális számomra, tekintve, hogy programozó párom minden nap fél4-4 körül végez én pedig az égvilágon semmit nem tudok csinálni ha 8-9-ig dolgozom.

Offtopic:
Mi a végzettséged?
Hogy lehet reális 300netto alatt keresni ennyi munkával?
Nagyon nagyon sajnálom, de tényleg vált munkahelyet, ez nem méltó.:(

WOW! én 4 körül elsétálnék.
szerintem vegyél vissza és a felszabadult időd egy részét töltsd álláskereséssel

Controller here, de ilyet még nem tapasztaltam, ráadásul a fizud is nagyon kevés. Én 4 évvel keresek br. 900 ezret, túlórázni csak akkor kell, ha zárás van (havi 2 nap)
SSC-ben dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!