Mpl csomagfutár fizetés?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mennyit keres ma egy mpl csomagfutár( nem a zöld autós) mindennel együtt, borravaló stb?2022. okt. 18. 14:50
1/4 BlackSword 

válasza:

Nincs köze az autó szinének a fizuhoz...
2/4 anonim 

válasza:

A posta oldala szerint br.380.000Ft
Manapság azért fehérek az új postásautók mert a fehér szín olcsóbb mint az egyedi zöld...
3/4 A kérdező kommentje:
Hát a szinének annyiban van köze, hogy a zöldek magához a posta intézményekhez tartoznak, a fehér MPL-esek a logisztikai központhoz.Persze a fizetés lehet ugyanaz.
A bruttót tudom, az oldal valóban 380-al hirdeti, ez a valóságban viszont bruttó 260ezer.
Csak arra lettem volna kiváncsi,hogy erre milyen pótlékok jönnek még konkrét számokkal, és átlagban milyen borravalóval lehet számolni.
2022. okt. 18. 19:59
4/4 anonim 

válasza:

A fizetés szerintem nem ugyanannyi a zöld és fehér autós sofőröknél, pl nálunk a csomagkézbesítő nyugdíjat is visz, ő az egyetlen a városban, és rengeteg borravalót kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!