Mi a véleményetek a műveleti felderítő állásról amit a nemzetbiztonsági szolgálat hirdet?
Figyelt kérdés
Nők mehetnek oda?2022. okt. 16. 13:01
1/3 anonim 

válasza:

Mivel nem tudsz olvasni neked nem ajanlom hogy jelentkezz, az mar kizarok ok.
2/3 anonim 

válasza:

Nálam onnantól kezdve kizáró ok, hogy onnantól csak engedéllyel lehet külföldre menni és bármikor rendelkezésre kell állnod
3/3 anonim 

válasza:

Nem olyan egyszerű bekerülni....
A felvételi 3 lépcsős és C típusú átvilágításon is részt veszel. Rengeteg pszichológiai és kognitív, figyelem teszt van, az utolsó fordulóban poligráf vizsgálat is. Én az utolsó fordulóban estem ki (arról nem kapsz felvilágosítást, hogy miért). Idén még egyszer megpróbálom, ha nem sikerül én is elengedem.
Nagyon sok kötöttséggel jár, rengeteg szabályt kell betartani, csak akkor jelentkezz, ha tényleg maximálisan képes vagy szabályt követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!