Máshol is ilyen kínzás a ceges élet?
Nem tudom kitol megkerdezni, kollegaktol biztosan nem fogom es ismeroseim mas vonalban dolgoznak.. szóval engem juniornak felvettek ket eve egy multihoz. De angol tudasom eleg szegenyes es ezt ok tudjak alapbol mikor felvettek meg magyar kollegakkal dolgoztam.
Aztan kezdodott azzal, hogy hetente meeting angolul, aztan minden evben 2-3x ki kell utaznom kulfoldre kollégákkal ahol kb 18 oraban veluk kell trecselni es olyan programok vannak, eloadasok ahol baromi kreativan kell azonnal tudni valaszolni, de a teamsen is olyan hulyesegekkel nyaggatnak, hogy talaljak ki olyan dolgot amivel a ceg eletehez hozzajarulok beszeljek rola es valositsam is meg, prezentaljam mondjak dolgokat milyen sikereim vannak cegnel stb.
Konyvrlo vagyok amugy tehat nem hr vagy sales…A tobbi kollega akikkel ott ulok szinte mind vezeto beosztasu, mostanaban csatlakozott egy cseh junior lany is. Full kellemetlenul erzem magam es iszonyatosan idegesit, hogy a rengeteg feladatom mellett nekem evente 5-6x szorakoztato,beszedes es kreativ bohockent kell leteznem.
Radasul nekem full gagyi a fizetesem hozzajuk kepest.. ok 3-4x annyit keresnek mint en szoval nekik elhiszem, hogy ki kell birni az ilyen semmilyen meetingeket,de hogy nekem is?? Baromira zavar, hogy nekem is reszt kell vennem ugyanabban amiben egy felso vezetonek vagy seniornak is es kretivkodnom kell full stresszben es nekem fingom nincs en mint kis adatrogzito, hogy lehetnek a ceg szerves resze, mit taljak ki milyen kretiv baromsagokat.
Masok is tapasztalnak hasonlot? Ti hogy veszelitek at?? Gondolkodtam keresek valami magantanart aki fejelszt ilyenben, hogy ceges meetingen mit kell mondani, hogy kell kreativkodni es 1perc alatt olyan választ adni..
Minden ceg ilyen pokoli??
Masok irigykednek, hogy jaj mehetek kulfodlre engem meg iszonyatosan zavar, mert nem kapok erte plusz fizetest egesznap ott ulok veluk stresszelek kb kinoznak tavol vagyok a csaladtol is, semmi ertelme es nem is erzem, hogy en juniorkent barmit hozzateszek a dolgokhoz.

A ferjem hasonló szituban van , sokszor ment kulfoldre , annyi különbséggel hogy ö jol beszél angolul, németül.
De mondta hogy a munkatarsait pl. hasonló beosztasban hasonló fozetessel nem kuldik külföldre mert ok nem beszelik vagy alig beszélik a nyelvet.
Mostanában a ferjem sem megy külföldre mert kisbabank van, es nemet mond, hogy csaladi okokbol nem mehet, vagyis hogy kisgyerek van, sokat sir blabla.
De olyan is volt hogy siman mondta hogy pl.Mexikoba nem szeretne menni, mert azt nem vallalja. És eggyelore az Európai utakat sem vallalja.
Szoval neked csak annyit kellene tenned hogy megmondod hogy nem tudod vallalni jelenleg a külföldi utazást.
Es ennyi. Nem vallalod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!