Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi kell ahhoz, hogy autósoktat...

Mi kell ahhoz, hogy autósoktató legyek?

Figyelt kérdés

Megéri?

Nem rég lett meg a jogsim és nagyon megtetszett ez az egész.

2022. okt. 12. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát azt egész pontosan nem tudom hogy mi kell hozzá. Viszont mikor én kérdeztem az oktatómat, akkor azt mondta hogy le kell tenni valami vizsgát,ami 800 ezer forint,de én szerintem ahhoz meg kell lenni valamennyi vezetés idődnek mert friss jogsival pár hónapos vezetés után nem fogják hagyni hogy oktatás
2022. okt. 12. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
*oktass. Bocsi csak a telefonom rosszul javított.
2022. okt. 12. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Vezess 2 millió km-t és lehetsz jó oktató pajtás.
2022. okt. 13. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet kezdő vezetői engedélyed első körben. Tehát minimum 2 év.

El kell menned tanfolyamra, majd sikeres vizsgát kell tenned. Ez olyan 500-900 e közt van.

Kell egy oktató autót venned. Ezt be kell pedáloztatni majd levizsgáztatni oktató autónak (nem ez nem a sima kötelező műszaki vizsga, azon felül kell rá egy).

Igen jól keresnek. 9000-11.000 közt van ma egy vezetési óra. Ebből ugye lejön az az adód stb. De ha jól oktatsz és sokat! tehát hétvégén is minimum 4 tanuló a havi egy millió megvan.

Ja és persze találnod kell egy autós iskolát amelyik alkalmaz.

2022. okt. 13. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Jól mutat a havi egy millás bevétel, de szemben van egy csomó költség is pl üzemanyag, adók (mert a legtöbb oktató egyéni vállalkozó), amortizáció. Ha elromlik a kocsi, az neked bevétel kiesés. Plusz nagyon sokat kell menni, hétvégén is.

Off: jól felmentek az árak, 2010ben 3500 volt egy óra.

2022. okt. 13. 07:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom… öcsém oktatója most mondott fel, elment kamionra, mert rohadtul nem érte meg neki
2022. okt. 13. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!