28 éves vagyok, és még mindig nem tudtam eldönteni, mit szeretnék dolgozni. Hogyan tegyem magam motiváltabbá?
Azonnal motiváltabb leszel, ha egy hónapot próbaképpen magad akarsz megélni.
Amúgy az esélyeidet növeli az is, ha leteszel arról, hogy a céged emberként bánjon veled. Előfordulhat (részben, néhány területen) - de ez legyen kellemes meglepetés.
Először szedd össze, hogy mihez értesz a szakmádon kívül! ECDL? Vagy mi még?
Aztán nézd meg, hogy ez mire jó, vagy mi kéne még (a hirdetések alapján).
Nyelvvizsgád remélem van? Ha igen - sokkal könnyebb dolgod lesz.
szia
ne add fel
ismeros a helyzet, bar nekem csak egy diplomam van (bölcsész). mindenki a hüye macdonaldsos viccel jön.
próbálkozz olyan állással is, ami nem vág a profilodba, de legalább kicsit is érdekel. Nem tudom mi a hobbid, próbálj abból pénzt csinálni.
Ha beszélsz nyelveket, vállalj sok fordítást, azzal ki lehet fogni jókat, korrepetálj, stb.
sok szerencsét
Nekem is kapásból a külföld jutott eszembe. Nem olyan nehéz és közben az ember nyaralhat is és rájön, hogy mit is akar magával kezdeni.
Én féléve jöttem ki, másfél év munkanélküliség után. (23 év és közgé végzettség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!