Ha normál munkaidőre jelentkezek akkor nincs időm a tanfolyamra de mást nem találok?
Munka van, de mivel vidékről vagyok muszáj Budaesptre utaznom. Az utazás maga 3 óra naponta. Ehhez hozzájön a 8óra munka. Hazaesek, egyáltalán nem jut időm a tanfolyamra, amit csinálok jelenleg. Részmunkaidős alig van, vagy hétvégi de az is fizikai inkább fiúknak. Továbbá diplomásan nem kéne holmi gyári munkásként dolgznom, szinte az ami helyben lenne.
Hogy oldanátok meg?
A tanfolyam nagyon fontos, ugyanis azzal lesz olyan munkám, amit szívesen csinálnék. De ez egy éves. Dolgozni meg ugyancsak muszáj ha nem akarok éhenhalni.
Én is utaztam ennyit és mit ne mondjak fárasztó, igaz én tanfolyamra mentem, kb az egész napom el ment ezzel, hétvégén volt csak időm mást csinálni.
Ideiglenesen az az míg a tanfolyamod tart, addig keress a környékeden valamilyen részmunkaidős munkát.
Ha más nem akkor keress hétvégi munkát.
Én a helyedben a tanfolyamra koncentrálnék,na meg ott helyben keresnék valamit ha még nem is nagyon tetszik valameddig csak ki lehet bírni.
De konkrétan mi a gondod? Hogy nem jutsz el a tanfolyamra, vagy nem tudsz tanulni, vagy mi?
Mert ha tanulni nincs időd, akkor tanulj a vonaton.
Már csinálod, vagy még nem kezdted el? Mert utóbbi esetben én körülnéznék, hátha van ugyanez a tanfolyam a munkahelyed környékén.
Amúgy részleteket is írhatnál: milyen gyakran, mekkora időtartam, szóval minden szerdán öt óra, vagy naponta egy óra, vagy hogy? Mert ha mondjuk heti egyszer van, akkor esetleg kérdezd meg a főnöködet, hogy átállhatsz-e részmunkaidőre, hogy aznap nem mész be. Vagy hogy a többi napon 10 órázol. Vagy akármi.
Nálunk aki 3 órát ingázik munka miatt valszeg Bécsbe dolgozik havi 600-800.000 forintért…
“Továbbá diplomásan nem kéne holmi gyári munkásként dolgznom, szinte az ami helyben lenne.”
Én karbantartó vagyok egy gyárban. A soron van nálunk egy diplomás tanár, elege lett a szar fizetésből meg a mai gyerekekből is itt el van.
Egyébként, ha nem 3 műszakos a hely ami ott van nálatok és suliba is tudnál járni átmeneti megoldásnak nem rossz szerintem, jah csak hát annak nincs presztizse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!