Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyar emberek nem gondolják...

Magyar emberek nem gondolják hátrány a saját ingatlan mikor ha kapnak jobb fizetéssel ajánlatot más városban nem költöznek mert akkor mi lesz a sajáttal?

Figyelt kérdés
ez most jó, hogy oda vagytok kötve egy városba saját házba mondjuk ez Pécs, de kapnátok dupla annyi fizetésért munkát Pesten akkor nem lenne egyszerűbb csak az albérletet kellene lecserélni nem kötődni saját ingatlanhoz mint azt amerikába sokan élnek így?
2022. okt. 10. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
2015-ben Pécsről költöztünk Budapestre. Eladtuk a pécsi lakast, vettünk egyet Pesten.
2022. okt. 10. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem akarok sem Pestre, sem más nagyvárosba költözni.
2022. okt. 10. 20:42
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Le lehet pontozni a 2-est, de igaza van. Manapság a törvények jobban védik a lakásfoglalókat, mint a tulajdonost. Ha kicsi gyereke van, ki sem teheted.

Az is igaz, hogy egy költözésnél egy család életében az ingatlan a legkevesebb, tényleg eladod, veszel másikat.

Én eleve azért nem mennék pl. a fővárosba, mert zajos, büdös, zsúfolt. És mégis legalább kétszer annyiba kerül az ingatlan, mint vidéken. Nekem nem éri meg.

Egyébként a munkaadók azért is sírnak, hogy nincs elég munkaerő, mert gyakorlatilag a 30 éves szingli férfiakat keresik kizárólag.

Akkor könnyen mozog az ember, de azért ha már család is van, nem olyan egyszerű.

2022. okt. 10. 20:42
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Egy saját ingatlan többet ér, mint egy magasabb fizetés.. Én amúgy is gyűlöltem a nagyvárosi életet.. Pesten voltam egyetemista, nekem bőven elég volt. Hazaköltöztem inkább vidékre és most azon versengünk a szomszédokkal, hogy kinek van szebb háza meg udvara.
2022. okt. 10. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Kiadjak berbe
2022. okt. 10. 20:54
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Meg amúgy is mi értelme van úgy dolgozni, ha nincs saját lakásod? Egyáltalán mire költöd a több pénzt, ha nem pl lakásfelújításra?
2022. okt. 10. 20:55
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Ki lehet adni vagy eladni.
2022. okt. 10. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Amilyen ingatlanárak vannak ma, nem. Lassan egy havi albérletár annyi mint 20 éve egy lakás. 20 eve még 2-3 évet kellett dolgoni egy lakásért, ma ez mar bővrn több mint 20 év lenne
2022. okt. 12. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt tegyük hozzá, Amerikában azért mást jelent a magasabb fizetés. Nem mindegy, hogy éves szinten egy fél új autó árával keresel többet, vagy éves szinten +1+2 havi fizetéssel kapsz többet amivel nem vagy előbbre cserébe elengeded a teljes ismerősi körödet.
2022. okt. 13. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!