Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki meddig húzta a Tescoban?

Ki meddig húzta a Tescoban?

Figyelt kérdés

Van egy elég jó végzettségem,de csak ott sikerült elhelyezkednem.Szülők támogatnak(de nem akarom kihasználni).

Sorban szívat a Tesco,most pl az eddigi 78ezer ft-os fizetés helyett az 1 műszakból lett 3 műszak és 70ezer ft-os fizetés.

Próbaidős vagyok,így felmondáson gondolkozok.

Ti meddig húztátok,lett helyette másik munkahelyetek?Hogyan találtatok?Ha nem volt hírdetve egy gyárban munka,oda is telefonáltatok,vagy küldtetek önéletrajzokat?

2010. szept. 27. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Én 3 hónapig melóztam ott, közvetlen érettségi után... (nem diákként, hanem teljes munkaidőbe)

Nekem semmi bajom nem volt vele. Főnökeim rendesek voltak legtöbbször, persze volt mikor g*ciztek...

Én árufeltöltő voltam, és mindig megtaláltam a módját, hogyan bújjak ki a munka alól...XD

Persze volt mikor muszáj volt csinálni valamit.

A fizu tényleg kevés volt, de úgy voltam vele, inkább keresek egy kicsit kevesebbet (légkondícionált ugye minden), minthogy egész nap dolgozzak kőmüves mellett a tűző napon, csakazért hogy havi egy 10 essel többet keressek....

jön a tél, sztem húzd meg magad egy kicsit, mert ilyenkor nehéz munkát találni...

Az önéletrajzküldözgetés nem rossz dolog de 95% ban nem hívnak vissza. A telefonálás sokkal jobb, és esetleg egy személyes találkozó.

2010. szept. 27. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én három hónapig melóztam egy 1K-s tescoba ( szupermarket ), megtanultam saját zsebre dolgozni úgy elég elviselhető volt a fizum. Főnökök közt volt rendes, meg nem rendes ( bocsi moderátorok miatt írtam így ):D:D is, de a napi 1000-2000 Ft plussz bőven vigasztalt érte:D Gyári munkára ha elküldöd az önéletrajzodat kb 100% hogy nem jön válasz. Az ilyen központ email címekre százával érkeznek önéletrajzok, HR-esek meg nem a gyorsaságukról híresek. Én azt ajánlom ha gyári munkán gondolkodsz keress fel néhány üzleti tanácsadó céget, akik nagyobb gyárakba toboroznak munkaerőt. Trenkwalder, Select stb. ennek a két cégnek elég sok irodája van az országban, ott lehet érdeklődni. Rajtuk keresztül jóval gyorsabb lehet, már ha van a környéken olyan munkáltató. De én azt ajánlom, hogy ameddig van lehetőséged, maradj a tescoban, mert egy gyárban sem kapnál többet. Ráadásul amikor én ott hagytam a tescot, akkor is jól megszívattak. Pl a céges adatbázisba ilyenkor beírják hogy igazolatlanul hiányzott bla-bla és soha többet egy tesco sem fog felvenni, illetve az 5000Ftos étkezési utalvány helyett küldenek egy 200Ft os utalványt, még akkor is ha hó végén hagytad ott, és teljesen jogosan járna. Szal ha nem muszáj ne Te hagyd ott, várd meg míg kirúgnak, próbaidő letelte után úgyis elválik majd.
2010. szept. 27. 20:44
 3/5 anonim válasza:
20:44 Mit jelent "sajat zsebre dolgozni" ?
2010. szept. 29. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
20:44 es vagyok! Ezt úgy hívják, hogy "saját Tesco titok":D:D:D
2010. szept. 30. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
és hogy jelentkeztetek árufeltöltőnek?
2010. nov. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!