A minőségellenőr gyárban mennyire megterhelő munka?
Figyelt kérdés
Egyenlőre még tanulok,ezért nem tudok komolyabb munkákat végeznek,viszont gyártósorra összeszerelőnek semmiképpen nem akarok menni.2022. okt. 8. 23:42
11/14 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy főiskola már nem is létezik, csak egyetem.
Szerintem próbálj meg reálisan gondolkodni és fogd fel a lehetőségeidet.
12/14 A kérdező kommentje:
Egyetem, főiskola nekem egy kalap alá megy,mert egyik se ér egy forintot se mert nyilván nem a tanulásból gazdagszik meg az ember,csak néha azért elgondolkodok rajta,mert fiatal vagyok. Viszont azért kérdeztem hogy mennyire megterhelő,mert ha pl olyan kemény mint az összeszerelő munka(csináltam 2 két hónapig diákmunkán,soha többet) akkor biztos nem vállalom el.
2022. okt. 9. 12:06
13/14 anonim válasza:
Valahol olyan kemény, valahol nem. Nálunk mikor 5 keverő megy (univer), nap végére biztos elfáradsz, mert szinte le se ülsz. De voltam nissinnél is, ott aki a 2 gyártósort felügyelte az elfáradt, aki meg benti laboros volt és vsak tracspartyzott, az nen
14/14 A kérdező kommentje:
Hát de ugye nem olyan kemény mint az operátor munka? Illetve azt mondták hogy van lehetőségem bekerülni a logisztikai részre. Mert meg van a targoncás illetve raktáros papírom. Annak azért jobban örülnék,csak nem tudom tapasztalat nélkül felvesznek e oda.
2022. okt. 9. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!