Vannak olyan munkaközvetítőt ami mezőgazdasági munkára küldenek embereket Ausztráliába, Dél-Amerikába, vagy az USA-ba?
Helyi közvetítőket keress.
De ahhoz kell nyelvet beszélni.
Usa-ba nem tudom hogy van, de Brazília,Argentína,Ausztrália,Új-zéland konkrétan minden évben hírdet ilyen vízumtípust, amik kifejezetten idénymunkára kérhetőek, van ahol a munkáltató elintézi ha előtte megbeszéltetek mindent messengeren,vagy skypen.
Én voltam így melózni Ausztráliában 2 évet, Új-zélandra is kimehettem volna, de helyette utazgatást választottam világ körüli útnak.
Hát Dél amerikába biztos kevesebbet keresnél mint itthon. Oda ne menj cukornádat vágni.
Amerikába, Ausztráliába van. Amerikába nehezen adnak ilyet a kamu Vízumszerzés miatt.
Ausztráliába már volt pár ismerősöm. Oda talán könnyebb menni.
Ha a pénz kell, akkor Németországba is sok cég szerződtet mezőgazdasági munkára. Jellemzően 2 hónapra.
Kerüld a kókler, gyanús cégeket minden esetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!