Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Törölni fognak a munkanélküliből?

Törölni fognak a munkanélküliből?

Figyelt kérdés

Szeptember 26án elkeztem dolgozni egy helyen,de en előtte beregisztráltam a munkaügyibe es a járási hivatalnál felvettem az álláskeresési járadékot, a papir alapú tájékoztatóban viszont az áll, hogy ha valami változás van, azt 15 napon belül jelezni kell feléjük, a mai nap felmondtam sajnos 10.hó 07-én, viszont úgymond a 15.napom, ami alatt be kell jelenteni a változást hétfőre fog esni. Így kell nekem szólni valamit? Ha igen mit?

Illetve kell újra igy jelentkezni a munkaügyibe?

2022. okt. 7. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Hétfőn intézd.

Ennyi.

Igen, be kell jelentkezned a munkaügyibe.

2022. okt. 7. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
36%

Ha szeptember 26-án elkezdtél dolgozni, akkor szeptember 26-tól nem vagy jogosult álláskeresési járadékra. Ezt azért tudniuk kell a munkaügyi központban, nehogy visszatérítésre kötelezzenek, ha olyan ellátást fizettek ki, amire nem voltál jogosult. Viszont ha október 07-én megszűnt a legújabb munkaviszonyod, és az álláskeresési ellátást nem használtad ki végig, akkor újra álláskeresésire lehetsz jogosult.

Mindenféleképpen menj be a munkaügybe, hogy ezt rendezd és tisztázd.

2022. okt. 7. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
persze hogy torolnek, elvegre senki nem nezi jol ha adofizeto, dolgozo emberek penzen honapokig tevekenyseg nelkul penzt kapsz
2022. okt. 7. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp menj be és vidd a munkaszerződésedet is. Mondd hogy találtál Melót ad oda a szerződést és törlik az ellátást.
2022. okt. 7. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
2# Már nem úgy van mint régebben. Tudtommal kifizetik az ÁJ-ot 3 hónapra akkor is ha közben talált állást. Ezután megint jó ideig nem lesz rá jogosult.
2022. okt. 7. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!