Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki szakács egy étteremben,...

Aki szakács egy étteremben, leírná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
(ételek, italok, személyzet, fizetés, munkaidő.stb..)
2010. szept. 26. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

férjem szakács egy étteremben.

Most is dolgozik.

Ő 2 napot itthon van, 2 napot dolgozik.

Mikor dolgozik, akkor reggel 8-tól este 23-24 óráig van oda.

Több, mint 100 étel van az étlapon. elég jó az étterem forgalma, így van, hogy egész nap talpal.

Nyáron nagyon meleg van. Emiatt a bőre állandóan ki van omolva. Egy nap alatt van, hogy 5-6 litert megiszik, de csak 1x megy pisilni.

Annyira izzadnak odabennt.

A fizetésére nincs panasz, de kidolgozza érte a lelkét.

A lába már fiatalon viszeres.

van alapbér, és forgalom utáni jutalék is.

2010. szept. 26. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 olahmargo válasza:
szisztok!az én lányom is szakácsnak tanul még van két éve a suliból de már elöre féltem őt nekem itthon elég a mindennapi főzés pedig szeretek.rmélem ha munka helye lessz jó helyre fog kerülni és lessz egy jó főnöke mert az sem mindegy
2010. szept. 28. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Ezek szerint minden étteremben más a rendszer...

És mennyire nehéz bekerülni egy jó étterembe szakácsnak? Az étlapot meg kell tanulni gondolom...Milyenek a főnökök? Ki olvassa fel a rendelést?

2010. szept. 28. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:

20. 50-es!

Hol vannak az éttermeid?

Az a város, ahol a férjem is dolgozik, minden étteremben ez a munkarend van.

Tény, hogy a férjem munkahelye a legforgalmasabb, ezért is kell ennyire nyomni a melót.

persze ez még nem azt jelenti, hogy ne tudnának esetleg még felvenni embert.

De nem teszik.

A fizetése is elég jó, de ez nem minden.

2010. szept. 28. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Első voltam.
2010. szept. 28. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

18:16-osnak! Balaton környékén van éttermem, egy nemzetközi szállodalánc 4 csillagos hoteljában. Jövőre nyitok még egy éttermet, olasz stílusban, illetve külföldre is terjeszkedni akarok. Ezen kívül 3 kávézót is működtetek.


Minden esetben szem előtt tartom a dolgozóim érdekeit (is)

2010. szept. 30. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!