Aki szakács egy étteremben, leírná a tapasztalatait?
Szia
férjem szakács egy étteremben.
Most is dolgozik.
Ő 2 napot itthon van, 2 napot dolgozik.
Mikor dolgozik, akkor reggel 8-tól este 23-24 óráig van oda.
Több, mint 100 étel van az étlapon. elég jó az étterem forgalma, így van, hogy egész nap talpal.
Nyáron nagyon meleg van. Emiatt a bőre állandóan ki van omolva. Egy nap alatt van, hogy 5-6 litert megiszik, de csak 1x megy pisilni.
Annyira izzadnak odabennt.
A fizetésére nincs panasz, de kidolgozza érte a lelkét.
A lába már fiatalon viszeres.
van alapbér, és forgalom utáni jutalék is.
Ezek szerint minden étteremben más a rendszer...
És mennyire nehéz bekerülni egy jó étterembe szakácsnak? Az étlapot meg kell tanulni gondolom...Milyenek a főnökök? Ki olvassa fel a rendelést?
20. 50-es!
Hol vannak az éttermeid?
Az a város, ahol a férjem is dolgozik, minden étteremben ez a munkarend van.
Tény, hogy a férjem munkahelye a legforgalmasabb, ezért is kell ennyire nyomni a melót.
persze ez még nem azt jelenti, hogy ne tudnának esetleg még felvenni embert.
De nem teszik.
A fizetése is elég jó, de ez nem minden.
18:16-osnak! Balaton környékén van éttermem, egy nemzetközi szállodalánc 4 csillagos hoteljában. Jövőre nyitok még egy éttermet, olasz stílusban, illetve külföldre is terjeszkedni akarok. Ezen kívül 3 kávézót is működtetek.
Minden esetben szem előtt tartom a dolgozóim érdekeit (is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!