Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha elvégzem a tesi szakot,...

Ha elvégzem a tesi szakot, mennyi esélyem van bekerülni egy középiskolába? Főleg, ahova sok lány jár?

Figyelt kérdés
Tudom, most sok tanár tüntet, meg fölmond, engem a pénz nem motivál. Szeretném úszni vinni a lányokat. Netto 160ért is vállalom. Csak nem tudom mennyire telített a piac.
2022. okt. 4. 12:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Kezeltesd magad.
2022. okt. 4. 12:11
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
trili-troli... :)
2022. okt. 4. 12:19
 3/26 A kérdező kommentje:
Szeretem a sportot meg a lányokat, viszont tanulni annyira nem szeretek. Innen jött a tesi szakra az ötlet. Tavasszal fogok érettségizni.
2022. okt. 4. 12:21
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

Annyira nem egyszerű bekerülni tesi szakra. Első körben a tesitanárodat kérdezd, mert viszonylag szigorú gyakorlati felvételi van, tud-e segíteni neked a felkészülésben, foglalkozni veled. De vannak tesitanárok, akik vállalnak kis csoportoknak pénzért felkészítést.

Emellett tanulnod bizony kell a azakon, mert nem csak sportolásból áll, hanem konoly biológiai, anatómiai alapokat tanulnak.

Már hanem pusztán troll a kérdés...

2022. okt. 4. 12:24
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
Aha. A tesi szak tanulás nélkül is megúszható. Nem tudtam. Érdekes. Pedofil szak nincs?
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
Az oké, hogy link vagy, nem akarsz tanulni, szereted a sportokat, de hogy jön ide a pedifília? Az már elég gázos faktor szerintem.
 7/26 anonim ***** válasza:
35%
6. Van az a régi vicc, hogy mi a különbség a tanár és a pedofil között. Lehet, bizonyítani akar, hogy van olyan tanár, aki szereti a gyerekeket. De hát ez a művelet már sikerült többeknek.
2022. okt. 4. 12:26
 8/26 anonim válasza:
91%
Remélem, semmi esélyed nincs te mocskos pedofil.
2022. okt. 4. 12:28
 9/26 A kérdező kommentje:
Én sehol nem írtam pedofiliát. Nem értem hogy jött ez ide.
2022. okt. 4. 12:29
 10/26 anonim ***** válasza:
78%
3: a pszichológiai teszten ki fogják szűrni, ha pedomaci vagy! :-D
2022. okt. 4. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!