Ha elvégzem a tesi szakot, mennyi esélyem van bekerülni egy középiskolába? Főleg, ahova sok lány jár?
Figyelt kérdés
Tudom, most sok tanár tüntet, meg fölmond, engem a pénz nem motivál. Szeretném úszni vinni a lányokat. Netto 160ért is vállalom. Csak nem tudom mennyire telített a piac.2022. okt. 4. 12:03
3/26 A kérdező kommentje:
Szeretem a sportot meg a lányokat, viszont tanulni annyira nem szeretek. Innen jött a tesi szakra az ötlet. Tavasszal fogok érettségizni.
2022. okt. 4. 12:21
4/26 anonim 

válasza:

Annyira nem egyszerű bekerülni tesi szakra. Első körben a tesitanárodat kérdezd, mert viszonylag szigorú gyakorlati felvételi van, tud-e segíteni neked a felkészülésben, foglalkozni veled. De vannak tesitanárok, akik vállalnak kis csoportoknak pénzért felkészítést.
Emellett tanulnod bizony kell a azakon, mert nem csak sportolásból áll, hanem konoly biológiai, anatómiai alapokat tanulnak.
Már hanem pusztán troll a kérdés...
5/26 anonim 

válasza:

Aha. A tesi szak tanulás nélkül is megúszható. Nem tudtam. Érdekes. Pedofil szak nincs?
6/26 anonim 

válasza:

Az oké, hogy link vagy, nem akarsz tanulni, szereted a sportokat, de hogy jön ide a pedifília? Az már elég gázos faktor szerintem.
7/26 anonim 

válasza:

6. Van az a régi vicc, hogy mi a különbség a tanár és a pedofil között. Lehet, bizonyítani akar, hogy van olyan tanár, aki szereti a gyerekeket. De hát ez a művelet már sikerült többeknek.
8/26 anonim válasza:
Remélem, semmi esélyed nincs te mocskos pedofil.
9/26 A kérdező kommentje:
Én sehol nem írtam pedofiliát. Nem értem hogy jött ez ide.
2022. okt. 4. 12:29
10/26 anonim 

válasza:

3: a pszichológiai teszten ki fogják szűrni, ha pedomaci vagy! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!