Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen nulla IT tapasztalatt...

Teljesen nulla IT tapasztalattal lenne esélyem egy Ericsson szintű multinál?

Figyelt kérdés
Soha nem dolgoztam sem multinál, sem IT területen, egy nagykerben dolgozom, de most egy cimborám be akar juttatni oda egy olyan pozícióra, amire elvileg újoncokat keresnek mert új technológia és betanulós. Szerintetek megéri jelentkeznem? MS Azure-t kell használni majd, de elvileg betanítanak mindenkit.
2022. okt. 4. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát 350 nettó inkább
2022. okt. 4. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
de ahogy fejlődni fogsz, többet kérhetsz máshol
2022. okt. 4. 23:09
 13/13 anonim válasza:
Ezt a BME-s dolgot én sem akarom elhinni. Engem MSc-s hallgatóként 2015-ben oda raktak szakgyakra, nem nekem kellett utána menni, ráadásul magabiztos Java tudásom sem volt akkor még. Na, ez olyan jól sikerült, hogy ugyanazon év novemberében ők kerestek meg, hogy lenne-e kedvem egy intern pozihoz, amiből később fulltime lett, amíg el nem jöttem.
2023. okt. 6. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!