Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendbe tudom még rakni az...

Rendbe tudom még rakni az életemet 30 évesen?

Figyelt kérdés

Nincs se egyetemem, se karrierem, se jogsim, se félretett pénzem, se barátnőm. Nem vesznek fel sehova dolgozni, csak betanított munkásnak.

Az egyetlen kapaszkodóm a tanulás. Az egyetlen örömöm a barátaim és a hobbijaim pl. biciklizás, rajzolás, filmnézés.

Irigykedem másokra, hogy ők sokkal többre vitték, mint én.

2022. szept. 30. 23:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudod, ennyi idősen már a halálra kellene készülnöd.
2022. szept. 30. 23:49
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha most elkezded, két év múlva már tarthatsz valahol.

Ha nem, akkor fel fogod tenni két év múlva ugyanezt a kérdést.

2022. szept. 30. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Hát én láttam már 40 éves egyetemistát is.

Képességeidtől függően simán van lehetőség arra hogy egy jó szakmát kitanulj vagy esetlegesen egyetemre menjél. Még a felénél sem jársz a tevékeny éveidnek, bőven van időd változtatni

2022. szept. 30. 23:52
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Először is kezd azzal hogy ne másokra irígykedj,mert azzal nem leszel előrébb,legyenek céljaid és tegyél értük. Kérdésedre a válasz amúgy még fiatal vagy simán helyre tudod hozni de csak úgy ha tényleg teszel érte és nem másokhoz hasonlítgatod magad.
2022. szept. 30. 23:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Már van szakmám, programozót végeztem 2 éve, de egyszerűen nem találok vele munkát. Makón lakom, itt nincs sok ilyen munka. Anyám azt mondja, hogy Budapesten meg külföldön ne is keressek munkát, de én nem hallgatok rá.
2022. szept. 30. 23:55
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

"Programozót". Programozó mit? OKJ? Bootcamp? Egyetem?

Hát pedig szegeden simán találsz magadnak junior pozíciókat ha webdevnek mész.

2022. szept. 30. 23:57
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Én Bp-n nem találok egy normális nappali munkát ami nem csatorna patkany munka, vagy C-val építőipar. Érettségivel,nyelvtudással és 8év vezetési tapasztalattal
2022. okt. 1. 00:00
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
#7 tehát annyival vagy kompetensebb egy középiskolás gyereknél, hogy régebb óta vezetsz és nem érted, hogy miért alja munkákat találsz?
2022. okt. 1. 00:27
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem te akkor vegeztel "programozot" amikor en papneveldebe jartam :-DD

Nem mondta senki, hogy mindenhol full HO van? Makorol dolgozhatsz akar New Yorkba is. Mar reg medior pozikra kellene jelentkezni evi 90K dodoert, te meg Makon ulsz evek ota es varod, hogy mi van? xd

2022. okt. 1. 02:56
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ miért nincs rendben az életed, mit csináltál az elmúlt 12 évben és mit tervezel másképp?

Nagyon bele kellett szarnod az életbe ahhoz, hogy manapság ne találj programozói munkát, sokan otthonukban, vállalkozóként űzik, akár külföldi cégeknek.

2022. okt. 1. 07:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!