Rendbe tudom még rakni az életemet 30 évesen?
Nincs se egyetemem, se karrierem, se jogsim, se félretett pénzem, se barátnőm. Nem vesznek fel sehova dolgozni, csak betanított munkásnak.
Az egyetlen kapaszkodóm a tanulás. Az egyetlen örömöm a barátaim és a hobbijaim pl. biciklizás, rajzolás, filmnézés.
Irigykedem másokra, hogy ők sokkal többre vitték, mint én.

Ha most elkezded, két év múlva már tarthatsz valahol.
Ha nem, akkor fel fogod tenni két év múlva ugyanezt a kérdést.

Hát én láttam már 40 éves egyetemistát is.
Képességeidtől függően simán van lehetőség arra hogy egy jó szakmát kitanulj vagy esetlegesen egyetemre menjél. Még a felénél sem jársz a tevékeny éveidnek, bőven van időd változtatni

"Programozót". Programozó mit? OKJ? Bootcamp? Egyetem?
Hát pedig szegeden simán találsz magadnak junior pozíciókat ha webdevnek mész.

Szerintem te akkor vegeztel "programozot" amikor en papneveldebe jartam :-DD
Nem mondta senki, hogy mindenhol full HO van? Makorol dolgozhatsz akar New Yorkba is. Mar reg medior pozikra kellene jelentkezni evi 90K dodoert, te meg Makon ulsz evek ota es varod, hogy mi van? xd

Attól függ miért nincs rendben az életed, mit csináltál az elmúlt 12 évben és mit tervezel másképp?
Nagyon bele kellett szarnod az életbe ahhoz, hogy manapság ne találj programozói munkát, sokan otthonukban, vállalkozóként űzik, akár külföldi cégeknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!