Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen nehéz bekerülni nagyobb...

Milyen nehéz bekerülni nagyobb futár cégekhez?

Figyelt kérdés

Mennyire nehéz bekerülni a nagyobb futár cégekhez?( GLS, Express One, DHL)

Hogyan zajlik a jelentkezés? Milyen a próbanap?

Mennyivel nehezebb vezetni egy 3,5 tonnás autót mint egy sima személygépkocsit? Milyen vezetési tapasztalat kell hozza?

2022. szept. 30. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
A 3,5 tonnáshoz már "C"-s jogsi kell. Amit jóval nehezebb vezetni a személyautóhoz képest, mert hosszabb és magasabb. Ráadásul néha még nagy dolgokat (hűtő, mosógép stb) is kell szállítani, amik ugye megindulhatnak a kanyarokban, ha nem jól veszed be a kanyart... Úgy tudom, elég könnyű bekerülni mindegyikhez, mert folyton cserélődnek a futárok felénk.
2022. szept. 30. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mindenképpen meg kell hozzá csinálnom a C jogsit? Vagy anélkül is el lehet kezdeni?
2022. szept. 30. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
A 3,5 tonnáshoz kell a C. Ami 3,5 tonna alatt van teherautó, ahhoz nem kell C, csak B. De B jogsival max automatát tölthetsz fel, meg címre mehetsz ki, C-ssel meg viheted egyik depóból a másik depóba a csomagokat vagy házhoz a nagyobb (hűtö, mosógép stb) dolgokat.
2022. szept. 30. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
És ezeket a 3,5 tonna alatti teherautókat mennyivel nehezebb vezetni mint a sima személyt?
2022. szept. 30. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Nagyobb,hosszabb de meg szokod és vezeted.Nekem sima b-m van és Transit-al húztam utánfutót fél évig,mert kellett.Senkit nem érdekelt h lehet e
2022. okt. 1. 00:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a segítséget, egy próbanap ezeknél a cégeknél hogy nézz ki egyből ugyanazt végzed mint a többi futár vagy van valami betanulás?
2022. okt. 1. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
B jogositvánnyal veethetsz 3,5 tonnás teherautot, 3,5 tonna fölöt kell C. A konkrét vezetése ey kisteher autonak semmivel se bonyolúltab, de meg kell szoknod hogy nagyobbak a méretei és meg kell tanulni tükörből tolatni mert általába nem látsz ki hátrafelé.
2022. okt. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!