Mennyire veszélyezteti a munkahelyemet?
Van egy telephely ahol dolgozom kertészként, ellátom kint az udvart.
És ma odajött egy kft, úriember és mondta lenne e munka után oda menni cégéhez dolgozni egy félórát vagy egy 3/4 órát takarítani.
Mondtam igen. De még beszél az én főnökömmel hogy lehetséges e.,mondtam neki hogy ha lejár munkaidőm akkor tök mindegy mit csinálok szabad időmbe.Erre ő mégis illemből felhívja. Aztán persze megbeszélte letisztázta, hogy később ne legyen ebből probléma. Bemutatkozott, megmutatta mit kell csinálni korrekt volt . Kezet fogott és mondta hogy majd hétfőn megnézzük mennyi idő alatt tudom megcsinálni a takarítást és majd az alapján fizet. Nos ez a telepen belül van, remélem hosszú távon nem lesz ebből baj, hogy 2 helyen dolgozok majd. 35 éves hölgy vagyok.

"majd hétfőn megnézzük mennyi idő alatt tudom megcsinálni a takarítást és majd az alapján fizet."
Huhh én ilyenbe nem mennék bele. Ha olyan kedve lesz akkor alig fog fizut adni. Jobb előre tudni mennyiért dolgozik az ember.

ne idő alapján fizessen már, hanem az elvégzett munkáért.
Megcsinálod fél óra alatt és majd ad ezért 800Ft-ot.. nem éri meg azért odamenni.

Munka idő után tényleg azt csinálsz amit akarsz, ha egy telephelyen több cég is van, akkor több cég is foglalkoztathat. Valószínűleg a 2. cég nem fog bejelenteni csak feketén kifizetni, de ha neked kell a pénz és amúgy bevagy jelentve, akkor így jobban jársz, mert te kapod a pénzt.
Amúgy meg ha úgy van, akkor a főnökök megbeszélik egymás között és a munka idő lejárta előtt félórával átküld amoda, h csináld meg azt is, közbe meg kap 2x annyit mint te :)

De a másik csak alkami lenne nem?
Szerintem viheto a ketto együtt akármennyit fizetnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!