Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mitszólsz újabban magyarország...

Mitszólsz újabban magyarországi gyárakba ukránokat, mongolokat, dél-amerikaiakat vesznek fel éhbérért a magyarokat meg leépítik?

Figyelt kérdés
Győrben 3 ilyen gyárról is tudok. Betanitott és szakmunkásokról van szó. Inkább ideutaztatják a a világ másik feléről és elszállásolják minthogy a magyarnak adnának normális bért
2022. szept. 26. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
én az ázsiai nőket támogatom! Szívesen dolgoznék ilyen gyárakban, műszak után megpakolni őket a parkolóban :))
2022. szept. 26. 17:13
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

#11, annyira nem javaslom, hogy akárcsak ferdén nézz bármelyikre, ezek nem szegény földműves mongolok, hanem nagyrészt leszerelt katonák, rendőrök, különleges osztagosok

Győrben az a hír járja, hogy amikor jöttek pár éve, akkor beléjük kötött valami cigány banda és a munkásszállón akarták szétverni őket … állítólag még a cigók autói sem egy darabban távoztak a helyszínről (sajnos nem láttam, de az egyik ismerősöm mesélte, aki azon a munkásszállón lakott, gyorsan le is lépett onnan)

2022. szept. 26. 17:23
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Hát igen, a kínai meg vietnámi maffiával nem szabad szrozni. Ezek simán learatják a szerveidet. Rendőrség oldalán akiket keresnek, kb minden gyilkosság Ázsiai által volt elkövetve. Aztán ezek ugyanúgy néznek ki, ha egy meghal, az átveszi a személyazonosságát és kész. Láttál már kínai vagy Ázsiai temetést itt Magyarországon? Vagy hallottál ilyenről? Az összes gyorsétterem egy pénzmosoda front a sötét bizniszekre amiket Európában folytatnak, a pénzt meg küldik haza a családnak. Ha valaki mégse tudna személyazonosságot váltani vagy valami, és mennie kell, sose kapják el, Kína senkit nem ad ki, és ezt jól csinálják. Izrael a másik egyetlen ilyen állam. Irigylem ezt az összetartást.
2022. szept. 26. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező cégtulajként te kit alkalmaznál???

Legyen a bér mindkét esetben br. 300eFt, az államilag támogatott munkásszálló üzemeltetés havi 140eFt/fő.

A) hazai munkaerőt, aki saját házzal, vagy albérlettel rendelkezik

B) külföldi munkavállaló, aki után kapsz havi 280eFt-os bértámogatást és rákényszerül a munkásszállódra

2022. szept. 26. 18:16
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Soros, 1-0 a németek ellen. Jobb már?
2022. szept. 26. 18:30
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem konkurenciák ezért semmit.
2022. szept. 26. 19:35
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy ezek a retek keleti népek hozzák magukkal a "kultúrájukat" is. Jászberényben meg egyéb városokban, ahol elszaporodtak, elege van már belőlük mindenkinek. És igen, végre elindulhatna egy kényszerű béremelés a betanított munkakörökben is, erre ez a migránsellenes kormány tízezerszámra hozza be a migránsokat.

Ez a néhány 11. kerületi programmajom meg teljesen mindegy, hogy mit gondol, mert ők ki se mozdulnak a gép elől, "munka" után a gyakorikérdéseket nyomják egész este, így fogalmuk sincs a valóságról.

2022. szept. 26. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:
78%
17 a valóság az, hogy kereslet kínálat. Tetszettek volna nem jobboldali kormányra szavazni. Én mondtam évekkel ezelőtt is már, hogy a trickle down economy nem működik. Lám lám, a következmények levét megihatod. Én prímába járok, kb az összes ott dolgozó vietnámi vagy hasonló helyről jött. Engem nem érdekel. Ha itt jobb neki, akkor itt jobb neki. Én is mentem már külföldre, mert ott volt jó lehetőség. Ez ilyen.
2022. szept. 26. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

#17 Szerettem azt a varost, ott nottem fel. Nem egeszen 10 eve koltoztem el, azota ha ki kene emelni par varost, ahol biztosan nem szeretnek elni, elsok kozott lenne valahol Ozddal egy szinten. Pont az ukranok miatt.

Az emlitett keruletben dolgozom IT cegnel. Az embereknek fogalmuk sincs, mi megy 1-1 telepulesen ahol nagy letszamban vannak betelepitett munkasok. Annak sincsenek tudataban, hogy ilyen van Magyarorszagon.

2022. szept. 27. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!