Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 210 ezer ft, pályakezdők...

Nettó 210 ezer ft, pályakezdőként, multinál nagyon kevés fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
És SZJA mentességgel együtt ennyi, mivel 210-nél többet semmiképp nem akarnak adni, ezért lecsökkentik annyival a bruttóm, hogy ne menjen 210 fölé.

2022. szept. 21. 01:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Melyik ez a cég? Nekem irreálisan kevésnek tűnik.
2022. szept. 21. 09:48
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Ez sehogy sem jó főleg hogy még az adómentességgel is trükköznek de pályakezdőként majdnem örülni kell hogy szóba állnak az emberrel egyáltalán.

Ha már van pár év tapasztalatod sokkal jobb helyzetből indulsz mert minden munkáltatónak tapasztalt ember kell.Itt inkább az a baj hogy betanított melónál nem sokat ér a tapasztalat,hosszútávon azzal jársz jobban ha egy keresett szakmában szerzel használható tudást/tapasztalatot.

2022. szept. 21. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem jó, keress mást, ha akad jobb akkor váltsd.
2022. szept. 21. 13:56
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Piacképtelen fos diplomád van, sajnálom. Tanulj még, hogy legyen valamilyen versenyképes tudásod.
2022. szept. 21. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A sok itt hitetlenkedőnek elárulom, hogy kelet-magyarországi nagyvárosokban ez a való élet, még diplomával és nyelvtudassal is örülhet valaki, ha megkapja a havi 250 ezret. És nincs hova menni, mert mindenhol ennyit fizetnek.
2022. szept. 21. 15:41
 16/19 anonim ***** válasza:
15. Én a 3-as válaszoló vagyok, Szegeden dolgozom, de egy még kisebb és fosabb városból származom. Meg tudom erősíteni amit mondasz, ugyanakkor szeretnék többet elérni az életben, amihez látom pl. vezetővé kell válnom, vagy jobb szakmát szereznem, vagy külföldre mennem. Próbálok nem csak a "falu" határáig, vagy az első megszerzett szakmámig, vagy a mostanimhoz hasonló pozíciókig terjedően gondolkodni, hanem ezeknél tovább is.
2022. szept. 21. 17:47
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
#15 megerősítem, amit írsz. Itt gyk-n a sok pesti kommentelő el sem tudja képzelni, hogy Szabolcsban, Borsodban, vagy akár az egész kelet-magyarországi részt mondhatnám, a garantált béeminimum amit egy átlag dolgozó hazavisz. Szakmunkások keresnek esetleg többet, azok se annyira, mint ahogy itt mondják sokan, hogy kövűves nettó 500 ezer és stb, max 300.
2022. szept. 21. 19:08
 18/19 anonim ***** válasza:
17. Bacs-Kiskun vagy Csongrad megyeben is ugyanez a szitu, en ezeket ismerem.
2022. szept. 21. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos ez borzasztóan kevés, keress másikat. Most kezdtem egy multinál Pesten kétszer ennyiért (plusz félévente bónusz és évi 500eFt cafeteria), közgáz diploma plusz alapszintű programozási ismeretekkel. Vállalj munkát Budapesten, 2-3 nap home office már általánossá vált a multiknál, így csak heti 2-3szor kell "felutazni".
2022. szept. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!