Nem merek elmenni a személy vagyonőr tanfolyamra akkor az sem nekem való szakma?
Szerintem keress fel egy pszichológust. Ez itt a karrier és fizetés kategoria, de te már a szöveg közepén kifejted, hogy eleged van az életből.
Ha megvan a pszichológus akkor pedig kezdj el olvasni a neten szakmák után. Nezz róluk videókat és ami a legjobban megtetszett azt tanuld ki és helyezkedj el benne. Én pl így csináltam.
Ha ez sem megy akkor tanulj meg angolul aztán vállalj el egy SSC melót és kész.
“És ha mindenki ilyen ki gyúrt lesz?”
Nem ez a jellemző a vagyonőrök körében
Nálunk egy egyetemi koliban olyan papóka a biztonsági őr, hogy szerintem ha hirtelen üvöltenék mellette egyet, infarktust kapna és összeesne. De nagyon kedveljük, mert pozitív, optimista ember, és kedvel bennünket.
Ha ő el tudta végezni a tanfolyamot, te is. Nem kell mindig fosni, hogy a többiek mit szólnak hozzád. Ne görcsölj állandóan, ez a fő gond veled...
Én 65 kilosan valtonoztam suli mellett két évig, ha tudnád, milyen az állomány...
Persze, kaptam 1-2 zrikat a testsulyom miatt, de manapság már messze nem ez a része számít a dolognak.. Főleg a Valtonnál nem. Az állomány nyolcvan százaléka olyan, h inkább nem írok rájuk semmit... Örülnek, ha van két kezed és két lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!