Miért hangoztatják annyian itt a gyakorin, hogy ausztriában, németországban nem jobb az élet?
bizonyos szolgáltatásokat eltekintve, illetve a lakhatást, kocsi biztosítást, mi drágább ott?
Béreljetek már itthon valamit 133ezer nettóból.
20, szerintem attól függ mi a baj.
Average cost of dental care in Germany:
Dental examination: 80 EUR
Profesional cleaning: 80 – 150 EUR
Tooth filling: 60 – 200 EUR
Root canal: 400 EUR
Dental crown: 250 – 700 EUR
Implants: 3,000 EUR
Braces: 1,500 EUR
Sajnos én sokat jártam fogászatra, itthon a magánfogászati árak a németm inimum árak.
Tekintve, hogy 4-5xösét keresik, nagyon max 2,5x-ese az ár.
És ahogy nézem, lehet rá bizotsítást is kötni kint, 15 euró / hó-ért.
Éééés.... Mit számít "jobb élet" tekintetében, hogy mennyi a kenyér inflációja...????
Ausztriában- No-ban már eleve 1 EUR környékén volt egy jobb minőségű zsemle több évvel ezelőtt is... Nálunk meg 10 cent...
te vettél már jobb minőségű zsemlét? Teljes kiörlésűt? 180 ft. A vizes gagyi, amit fasírthoz veszek 50 ft..
Csak google random találat, gondolom a nagyobb áruházláncokban olcsóbb:
ok, akkor amit linkeltem az releváns. Nem nagyon láttam 1 eurónál drágábbért zsemlét.
Viszont akkor miért 10 centes zsemlét emlegetsz, 40 ft-ért lehet venni kézműves pékségekben zsemlét?
Nem sikerült értelmezni a több évvel ezelőtt időhatározót???
30 ft-ért már lehetett kapni pékségben vágott zsemlét 30-35 ft-ért.
Ami egy osztrák pékségben már akkor 1 EUR környékén volt.
(és itt nem a mélyhűtött, helyben csak megsütött ipari termékre gondolok...)
Látom neked se sikerült értelmezni amit küldtem, mert azok mai árak.
De nektek fideszkirályoknak beszélhet az ember, ti jól éltek, közel ültök a tűzhöz, mit számít ha 70%-kal emelkedett a kenyér ára, ausztriában így is drágább még' (4x-es fizetés mellé)
Hát akkor legyél boldog a saját véleményeddel.
MOndjuk kenyérárakból ilyen armageddont vizionálni külön röhejes....
Ez csak egy példa volt, tejtermékek, zöldségek, húsok, minden 50-60%kal drágább lett.
Például a mangó, imádom, tavaly 300-340ft, 2 hete 400-450 ft, most 600 ft 1 db.
Banán 700 ft 1 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!